Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

CryoSlimming

Wat kan je verwachten
Eerste keer
Voor de eerste behandeling is een intake vereist en brengen we in kaart wat je klachten, wensen en verwachtingen zijn. Bespreken we achtergrond informatie, zoals allergieen, medicatiegebruik en andere zaken die van invloed kunnen zijn op je klacht of de behandeling. En bepalen we of de behandeling geschikt voor je is.
Voor de behandeling
Voor de behandeling zijn er specifieke instructies om je voor te bereiden op de behandeling, zoals het vermijden van bepaalde activiteiten of het gebruik van bepaalde producten. Deze instructies sturen wij voor de behandeling via de mail naar je toe, om ervoor te zorgen dat de behandeling zo effectief mogelijk is.
Tijdens de behandeling
De huid en het onderliggende vetweefsel wordt door een speciale machine gekoeld tot een temperatuur die de vetcellen doodt. De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen en de meeste mensen ervaren geen significante ongemakken. Sommige mensen kunnen tijdens de behandeling een gevoel van kou of druk voelen, maar dit is meestal niet pijnlijk.
Direct na
Alle normale activiteiten kunnen weer hervat worden, hoewel sommige milde bijwerkingen kunnen ervaren, zoals roodheid, zwelling of gevoelloosheid in het behandelde gebied. Deze bijwerkingen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen enkele dagen.
Na de behandelingen
Voor het beste resultaat combineer de behandeling met de best mogelijke lifestyle; Drink minimaal twee liter water per dag en zorg voor genoeg beweging om de afvoer te bevorderen. We raden 5 tot 10 behandelingen aan met een tussenpoos van 2 weken. Hoewel de resultaten variëren van persoon tot persoon, zijn vaak een paar behandelingen nodig om de gewenste resultaten al te zien.

Na 2 weken

Het lymfestelsel heeft gemiddeld 14 dagen de tijd nodig om de gehele cyclus te doorlopen. Het resultaat van de behandeling bevorderd gedurende deze periode. Twee weken na de vorige behandeling kan een nieuwe behandeling weer worden ondergaan.
Einde kuur
Zodra je kuur van behandelingen is afgerond, zou het gewenste resultaat behaald moeten zijn. Na een kuur van 5 kan nogmaals een pakket van 5 worden afgenomen voor verbeterende resultaten.
Details
Cryoslimming is een vetreducerende behandeling die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is een medische behandeling die gebruik maakt van koude temperaturen om vetcellen te bevriezen en te verwijderen, waardoor cellen worden gedood en het vetvolume wordt verminderd. Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeling waarvoor geen hersteltijd nodig is.

Cryolipolyse is een populaire optie voor degenen die op zoek zijn naar een veilige manier om plaatselijk vet te verminderen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat cryolipolyse geen gewichtsverlies behandeling is. Het is bedoeld om vet te verminderen in specifieke gebieden en is daarom het meest effectief voor degenen die al een gezond en stabiel gewicht hebben bereikt maar die nog steeds last hebben van vetophopingen in bepaalde gebieden.
Tarieven
Intake + CryoSlimming
€130
CryoSlimming
€130
↳ Pakket van 5
€600
↳ Pakket van 10
€1000

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Winke was zeer professioneel en vriendelijk, ze doorliep de procedures stap voor stap en de behandelingen hebben geleid tot een super resultaat!! Ik heb altijd een probleem gehad met mijn onderbuik, het maakt niet uit hoeveel ik sport of op mijn eten let, het gaat nooit weg. Ik was heel blij om met deze alternatieve methode in aanraking te komen! “

– Anne W.

“Ik heb onlangs een reeks cryo behandelingen op mijn bovenbenen gehad en heb prachtige resultaten behaald. De omtrek van mijn bovenbenen zijn met een paar centimeter afgenomen en de huid is een stuk gladder en fijner. Ik ben erg tevreden!”
– Wilhelmina Z.
“Topsalon. Hartelijke ontvangst en er werd ruim de tijd genomen voor uitleg en daarna hier mijn eerste cryo behandeling gehad.”

– Ron T.

Cadeaubon

Geef iemand de mogelijkheid om iets te kiezen wat helemaal bij hem of haar past met een cadeaubon van Skin. De ontvanger kan zelf kiezen uit ons ruime aanbod van producten of behandelingen.

Consult

Voor onze meer intensieve gezichtbehandelingen is vooraf een consult nodig. Heb je een bepaald probleem, plan een consult en kijk welke behandeling voor jou het meest effectief is!
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten