Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

CryoToning

Wat kan je verwachten
Eerste keer
Voor de eerste behandeling is een intake vereist en brengen we in kaart wat je klachten, wensen en verwachtingen zijn. Bespreken we achtergrond informatie, allergieën, medicatiegebruik en andere zaken die van invloed kunnen zijn op de behandeling.
Voorbereiding
Er is weinig voorbereiding die je kunt nemen voor de behandeling. Doe geen intensieve inspanning en vermijd het gebruik van een warme douche of sauna vlak voor de behandeling. Warme temperaturen kunnen de huid irriteren en de behandeling minder effectief maken. En zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt bij de behandeling.
Tijdens de behandeling
Tijdens een Cryotoning behandeling zul je een koud gevoel ervaren wanneer de machine op je huid wordt geplaatst. Het gevoel kan variëren van een sterk koelend gevoel tot een licht prikkend gevoel. Het kan enige tijd duren voordat je huid aan de koude temperatuur went.
Na de behandeling
Er is kans op enige roodheid, zwelling of huidirritatie na de behandeling. Dit is normaal en zou binnen enkele uren of dagen moeten verdwijnen. Als de roodheid of irritatie aanhoudt, neem dan contact op.
Na 72 uur
De effecten van de behandeling bereiken na 72 uur het optimale resultaat, waarna de volgende behandeling weer kan worden ondergaan voor het verbeteren van het resultaat.
Einde kuur
Na het afronden van een kuur, zou het gewenste resultaat behaald moeten zijn. Eventueel is een aanvullende kuur aan te raden voor het bevorderen van het resultaat.
Na de kuur
Het resultaat van cryotoning is tijdelijk: Hoewel de behandeling helpt bij het verminderen van cellulite en het verbeteren van de huid, is het resultaat tijdelijk. De behandeling kan cellulite en rimpels verminderen, maar het kan niet voorkomen dat deze terugkomen. Onderhoudsbehandelingen kunnen ervoor zorgen het resultaat te behouden.
Details
Cryotoning is een behandeling die gebruikmaakt van extreme kou om de huid te verbeteren, verstrakken en te verjongen. De behandeling zorgt voor een verkoelend effect op de huid en leidt tot een vermindering van cellulite, een verbetering van de elasticiteit van de huid en een vermindering van rimpels en littekens.

Er zijn verschillende zones op het lichaam waarop cryotoning kan worden uitgevoerd. Cryotoning kan zich richten op specifiek het verminderen van cellulite door de bloedcirculatie te verbeteren en de afvoer van afvalstoffen te bevorderen. Of op het verstrakken en verminderen van rimpels door de aanmaak van nieuw collageen in de huid stimuleren. In sommige gevallen kan Cryotoning het beste worden gecombineerd met Cryoslimming om de beste resultaten te bereiken.
Tarieven
Intake + CryoToning
€120
CryoToning
€120
↳ Pakket van 5
€500
↳ Pakket van 10
€900

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Ik ben zo blij met de cryo behandelingen! Een duidelijk verschil in mijn huid, mijn verslapte huid is minder zichtbaar en het voelt veel steviger en strakker. Ik heb alle vertrouwen in de expertise van de dames van Skin Amsterdam!”

– Emma N.
“Ik was voor de eerste behandeling redelijk sceptisch. Na de eerste behandeling voelde het gelijk al veel steviger aan. zeker een aanrader”
– Babs H.
“Ik ben onlangs begonnen met cryotoning behandelingen voor mijn cellulite en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik zie na een paar behandelingen al een merkbaar verschil in de textuur van mijn huid en de verschijning van cellulite.”

– Eva H.

Gigitale Giftvoucher

Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen! Bestel direct een digitale giftvoucher via onze website. De cadeaubon is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en te besteden aan producten of behandelingen.

Consult

Heb je een bepaald huid probleem, plan een consult met een van onze huidspecialisten en kijk welke behandelingen voor jou het meest effectief is! Alleen voor onze intensieve gezichtbehandelingen is vooraf een consult vereist.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten