Your Cart

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Blog

Wat kan ik doen tegen acne littekens?

Acne littekens kunnen veel meer zijn dan alleen een fysieke aandoening; ze kunnen een diepgaande invloed hebben op het zelfvertrouwen en het dagelijkse leven van degenen die ermee worstelen. Het ervaren van deze littekens kan leiden tot gevoelens van onzekerheid en zelfbewustzijn, waardoor het des te belangrijker wordt om effectieve oplossingen te vinden om ze […]

Wat doen tegen puistjes: Tips en trucs om een heldere huid te krijgen

Een heldere, stralende huid is een wens van velen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Een mooie huid kan je zelfvertrouwen verhogen en je een gezonde uitstraling geven. Maar helaas kan het krijgen van puistjes soms roet in het eten gooien.

Acne op de kin: oorzaken, symptomen, behandeling en hoe kom je er vanaf?

Acne is nooit een prettige ervaring, waar dan ook op het lichaam. Toch kan het extra frustrerend zijn wanneer het op de kin zit, omdat dit gebied het moeilijkst te verbergen is. Lees verder om meer te weten te komen over de oorzaken van acne op de kin en enkele eenvoudige stappen die je kunt […]

Essentie van SPF (Sun Protection Factor) in huidverzorging

SPF (Sun Protection Factor) is een belangrijk aspect van onze dagelijkse huidverzorging. Het beschermt onze huid tegen de schadelijke effecten van UV-stralen van de zon, wat kan leiden tot verbranding, huidkanker en andere huidproblemen.

De huidcyclus van vernieuwing en herstel

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en heeft een constante cyclus van vernieuwing en herstel. Deze cyclus duurt ongeveer 30 dagen en speelt een cruciale rol bij het handhaven van een gezonde en stralende huid.

Effect van water op je SPF bescherming

De zon is onze belangrijkste bron van leven en energie, maar tegelijkertijd kan het ook schadelijk zijn voor onze gezondheid. Blootstelling aan UV-straling van de zon kan op termijn leiden tot huidveroudering, verbranding, huidkanker en andere gezondheidsproblemen.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl

Locaties

Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten