Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

FLE: Alle Kleuren in één Behandeling

De wereld van huidverbetering en esthetische geneeskunde blijft evolueren met innovatieve technologieën en behandelingen. Stelt u zich eens voor dat u een geavanceerde huidbehandeling ondergaat die de kracht van lichtenergie benut om een stralende, gezonde en verjongde huid te onthullen. Dit is nu mogelijk dankzij een baanbrekende technologie genaamd Fluorescent Light Energy (FLE). We verkennen deze innovatieve benadering van huidverzorging, waarbij FLE in een masker wordt gecombineerd met LED lichttherapie om een spectrum van therapeutische lichtgolflengten te creëren tot alle kleuren in één behandeling. Dit resulteert in een krachtige, niet-invasieve behandeling die een breed scala aan huidaandoeningen aanpakt, van acne en rosacea tot huidverjonging. Duik met ons in de wereld van FLE en ontdek hoe deze technologie uw huidverzorgingsroutine voorgoed kan veranderen.

Wat is Fluorescent Light Energy en hoe is de integratie ontstaan met LED lichttherapie?

FLE is gebaseerd op het wetenschappelijke principe van fluorescentie, een fenomeen dat al in de 19e eeuw werd ontdekt. Fluorescentie verwijst naar het proces waarbij een materiaal licht absorbeert met een bepaalde golflengte en vervolgens licht met een langere golflengte uitzendt. De ontdekking van fluorescerende materialen en de studie van de eigenschappen van fluorescerend licht hebben geleid tot de ontwikkeling van FLE.

In de afgelopen decennia hebben wetenschappers en onderzoekers de mogelijkheden van lichttherapie verder onderzocht, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van LED-lichttherapie. LED-lichttherapie maakt gebruik van verschillende golflengten van licht om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne, veroudering en ontsteking. Deze behandeling heeft echter beperkingen vanwege het gebruik van afzonderlijke golflengten.

De integratie van FLE met LED lichttherapie is een gevolg van de zoektocht naar een effectievere en meer veelzijdige lichttherapie. Wetenschappers ontdekten dat door het toepassen van FLE, het spectrum van licht dat wordt gebruikt in LED-lichttherapie kan worden uitgebreid en de penetratie van het licht in de huid kan worden verbeterd. Dit is mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van speciale gels met chromoforen die reageren op blauw licht en een chemische reactie veroorzaken, waardoor het licht meestal rond 420 nm “fluoresceert” naar een bereik van 500 tot 650 nm. Dit resulteert in een breder spectrum van golflengten van groen licht, geel en rood licht gecombineerd.

Verschil tussen LED Lichttherapie alleen en in combinatie met Fluorescent Light Energy

Wat zijn de voordelen van het combineren van FLE en LED lichttherapie ten opzichte van het gebruik van LED lichttherapie alleen?

Het combineren van FLE (Fluorescent Light Energy) en LED lichttherapie biedt verschillende voordelen ten opzichte van het gebruik van LED lichttherapie alleen. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  1. Verbeterde effectiviteit: FLE zorgt voor een diepere penetratie van het licht in de huid, waardoor de effecten van de lichttherapie worden versterkt. Dit leidt tot betere resultaten bij het behandelen van diverse huidaandoeningen zoals acne, verjonging en rosacea.
  2. Breder spectrum van licht: FLE maakt gebruik van fluorescerend licht, dat een breder spectrum van golflengten bestrijkt (500 tot 650 nm) in vergelijking met de afzonderlijke golflengten die door LED lichttherapie worden gebruikt. Dit zorgt voor een meer geavanceerde en gerichte behandeling van verschillende huidproblemen.
  3. Snellere genezing: De combinatie van FLE en LED lichttherapie stimuleert de celvernieuwing en bevordert de genezing van de huid, wat resulteert in een snellere en efficiëntere verbetering van de huidconditie.
  4. Geschikt voor meerdere huidaandoeningen: De combinatie van FLE en LED lichttherapie kan worden aangepast om een breed scala aan huidaandoeningen te behandelen, waaronder acne, veroudering, pigmentatie, roodheid, rosacea en ontsteking.
  5. Langdurige resultaten: FLE en LED lichttherapie werken synergetisch samen om de huid op cellulair niveau te behandelen en te herstellen, wat leidt tot langdurige en duurzame resultaten.

Samengevat zorgt de combinatie van FLE en LED lichttherapie voor een effectievere, gerichte en snellere huidbehandeling, die de verschillende kleuren licht combineert voor een breed scala aan huidaandoeningen.

Lumiheal, Kleresca en Lumixa

Lumiheal, Kleresca en Lumixa zijn maskers met chromoforen die in combinatie met LED lichttherapie verschillende huidaandoeningen behandelen, zoals acute en chronische wonden, acne, rosacea en huidverjonging.

Lumiheal

Lumiheal is een geavanceerde wondgenezingstechnologie die gebruikmaakt van Fluorescent Light Energy (FLE) om het genezingsproces van de huid te versnellen en littekenvorming te minimaliseren. Lumiheal wordt gebruikt voor de medische huidbehandelingen van acute en chronische wonden, brandwonden, chirurgische wonden en post-traumatische huidbeschadigingen.

Lumiheal is uitsluitend bedoeld voor gebruik door artsen en medische professionals, omdat het gebruik ervan een grondige kennis van wondzorg en medische protocollen vereist. Bovendien moeten artsen en medische professionals de juiste training ontvangen om de Lumiheal-behandeling veilig en effectief uit te voeren, met inachtneming van de individuele behoeften en omstandigheden van elke patiënt. Het beperken van Lumiheal tot medisch gebruik helpt ervoor te zorgen dat de behandeling op de juiste manier wordt toegepast en dat patiënten de best mogelijke resultaten behalen.

Lumiheal Gel met LED    Foto van Chronische wondverzorging met Lumiheal

Kleresca

Kleresca is het huidverbeteringsmerk ontwikkeld door FB Dermatology. Kleresca-behandelingen zijn uitsluitend bedoeld voor huidtherapeuten omdat ze specialistische kennis en vaardigheden vereisen om veilig en effectief te worden uitgevoerd. Huidtherapeuten zijn opgeleid in huidverzorging, huidanatomie en fysiologie, en zijn vertrouwd met de protocollen en technieken die nodig zijn voor het correct uitvoeren. Door Kleresca-behandelingen te beperken tot huidtherapeuten, wordt de veiligheid en effectiviteit van de behandelingen gewaarborgd en kunnen patiënten erop vertrouwen dat ze de best mogelijke resultaten behalen. De drie ontwikkelde maskers zijn:

  1. Kleresca® Acne Treatment: Deze behandeling is gericht op het verminderen van acne door het verminderen van ontstekingen, het doden van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne-infecties, en het stimuleren van de natuurlijke regeneratie van de huid. Het resultaat is een verbeterde huidtextuur en verminderde acne-uitbraken met een langdurig effect.
  2. Kleresca® Rosacea Treatment: Deze behandeling is specifiek ontwikkeld voor mensen met rosacea, een chronische huidaandoening die roodheid, ontsteking en zichtbare bloedvaatjes veroorzaakt. Kleresca® Rosacea Treatment helpt de roodheid en ontsteking te verminderen en verbetert de algehele huidtextuur, waardoor patiënten langdurige verlichting van rosacea-symptomen ervaren.
  3. Kleresca® Skin Rejuvenation: Deze behandeling richt zich op het verjongen en revitaliseren van de huid door het stimuleren van de productie van collageen en elastine. Het resultaat is een stevigere, gladdere en meer stralende huid met minder zichtbare fijne lijntjes en rimpels.

Lumixa

Lumixa is een huidverzorgingsmerk dat speciaal is ontwikkeld voor huidspecialisten. Het biedt innovatieve behandelingen, Lumixa Skin Normaliser en Lumixa Collagen Booster, die gericht zijn op het voorkomen en corrigeren van tekenen van inflammaging (veroudering veroorzaakt door chronische ontsteking) en intrinsieke veroudering (natuurlijk verouderingsproces).

  • Lumixa Skin Normaliser: Dit masker bevat een gepatenteerde fluorofore met een specifiek energieprofiel dat effectief is tegen de tekenen en symptomen van inflammaging.
  • Lumixa Collagen Booster: Dit masker bevat een gepatenteerde fluorofore met een specifiek energieprofiel dat effectief is tegen de tekenen en symptomen van chronoageing (veroudering veroorzaakt door de tijd).

Door deze geavanceerde technologieën kunnen klanten aanzienlijke verbeteringen verwachten in de algehele huidconditie, zoals verminderde ontsteking, verhoogde collageenproductie en verjonging van de huid.

FLE in combinatie met lichttherapie als sleutel tot een stralende en gezonde huid

In de wereld van huidbetering blijft Fluorescent Light Energy (FLE) in combinatie met LED lichttherapie zich onderscheiden als een veelbelovende en effectieve behandeling voor diverse huidaandoeningen. Door de kracht van lichtenergie te benutten, biedt het een veilige en niet-invasieve benadering die zowel huidverjonging als verlichting van huidproblemen bevordert. Terwijl de wetenschap en technologie achter FLE en LED lichttherapie zich blijven ontwikkelen, kunnen we verwachten dat deze revolutionaire behandelingen een steeds grotere impact zullen hebben op de manier waarop we huidverzorging benaderen. Als je op zoek bent naar een holistische en effectieve oplossing voor uw huidproblemen, kan FLE in combinatie met LED lichttherapie de sleutel zijn tot het ontgrendelen van een stralende, gezonde huid en het herstel van je zelfvertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

skin-logo
Help
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten