Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

🌸 Voorjaarskriebels: 5 keer voor €500

Ontvang 5 keer een verfrissende boost voor je huid met ons Microneedling of Peeling combi pakket! Slechts 500 euro voor 5 behandelingen. Maak nu je afspraak en laat je huid stralen! 🌱

Skin behandelingen

Wat uw huidprobleem ook is, wij hebben de ervaring, kennis en professionele huidbehandelingen om de beste resultaten te behalen. Ons zeer gekwalificeerde team van therapeuten kan helpen om je problemen te identificeren en een behandelplan op maat te maken op basis van jouw huiddoelen.

Aandoeningen

Om huidaandoeningen te behandelen, is het belangrijk om de juiste zorg te krijgen van een huidspecialist. Wij kunnen advies geven over hoe jij je huid het beste kunt verzorgen en welke behandelingen het meest geschikt zijn voor jouw specifieke aandoening.

Waarom SKIN?

Innovatieve Producten

Bij SKIN krijg je advies op basis van onze brede productlijnen van verschillende cosmeceuticals; producten die resultaten opleveren en gebruikmaken van de nieuwste technologieën die huidproblemen kunnen verhelpen.

Professionele behandelingen

Gezichts- en lichaamsbehandelingen voor optimale resultaten. SKIN biedt niet-invasieve huidbehandelingen aan waaronder chemische peelings, microneedling, cryotherapie, Plason-behandeling en nog veel meer.

Resultaten

Wat je huidprobleem ook is, wij hebben de ervaring, kennis en professionele huidbehandelingen in huis om jou te helpen je persoonlijke doelen voor je huid te bereiken.

Shop onze producten

Serums & treatmentsvanaf €49Shop Now
Tonersvanaf €29Shop Now
Cleansersvanaf €24Shop Now

Advies

Acne Littekens Behandelen met Microneedling

Acne Littekens Behandelen met Microneedling

Acnelittekens kunnen een blijvende herinnering zijn aan de strijd tegen acne, en het vinden van een effectieve behandeling om ze te verminderen of te verwijderen kan een uitdaging zijn. Of je nu al bekend bent met microneedling of niet, dit artikel geeft je waardevolle informatie om over het behandelen van acne littekens met microneedling.

FLE: Alle Kleuren in één Behandeling

FLE: Alle Kleuren in één Behandeling

De wereld van huidverbetering en esthetische geneeskunde blijft evolueren met innovatieve technologieën en behandelingen. Stelt u zich eens voor dat u een geavanceerde huidbehandeling ondergaat die de kracht van lichtenergie benut om een stralende, gezonde en verjongde huid te onthullen. Dit is nu mogelijk dankzij een baanbrekende technologie genaamd Fluorescent Light Energy (FLE). We verkennen […]

LED Lichttherapie: De Revolutionaire Licht Behandeling Binnenkort Beschikbaar bij SKIN

LED Lichttherapie: De Revolutionaire Licht Behandeling Binnenkort Beschikbaar bij SKIN

LED lichttherapie is een innovatieve en veelbelovende huidbehandeling die we binnenkort bij SKIN introduceren. Deze niet-invasieve behandeling maakt gebruik van specifieke golflengten van licht om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren. We gaan in deze post kort bespreken wat de oorsprong van LED lichttherapie is, hoe het werkt, en hoe wij […]

Ervaringen

Super fijne behandeling bij Lotte die super goede uitleg en tips heeft gegeven die ik zeker in mijn dagelijkse routine wil gaan toepassen. De behandeling zelf was ook erg fijn. Lotte nam erg de tijd en heeft veel producten gebruikt, die aangepast waren op wat mijn huid nodig heeft. Super lieve en goede specialist!

– Daan S.

Heel blij met de resultaten van drie microneedling behandelingen. Ik werd goed geholpen door Nadine en ze stelde mij op mijn gemak. Ik raad deze salon ook aan bij mijn vrienden en kom zelf zeker terug.

– Tessa B.

Altijd weer een fijne ervaring bij SKIN Amsterdam! Een mooie salon en het personeel is erg vriendelijk en professioneel. Ik heb leuke gesprekken met Nadine, ze is erg betrokken, attent, en heeft goede adviezen. Een salon waar je je meteen op je gemak voelt en de behandelingen zijn zeker aan te raden!

– Rohini Z.

Meeste Populaire Producten

Merken

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten