Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Over Ultra Violette: Beste Australische SPF Merk voor Gezicht & Lichaam

Nieuw bij SKIN: Ultra Violette: je mag haar Violette of Vi noemen. Na meer dan twee jaar ontwikkeling is er een nieuwe generatie Australische zonbescherming. Vergeet zonnebrandcrème. Maak kennis met SKINSCREEN™. Een SPF die rekening houdt met je andere huidverzorgings- en make-upproducten, comfortabel genoeg is om dagelijks te dragen en huidvriendelijke ingrediënten bevat. Lees in deze blog meer over Ultra Violette, Violette of Vi.

Feit: UV-stralen zijn de grootste oorzaak van vroegtijdige veroudering. Dat klopt, vrienden. Niet je genen, niet vervuiling en zelfs niet dat stiekeme sigaretje dat je soms op vrijdagavond opsteekt (geen oordeel). Laten we dus die belangrijke UV-werende huidverzorgingsstap prioriteit geven. Om rimpels tegen te gaan!

Oprichters Ava Matthews en Bec Jefferd zijn ervaren in alles wat met SPF te maken heeft. Ze dragen het, creëren het en brengen het op de markt voor enkele van de grootste cosmetica merken van Australië. Ultra Violette is het geesteskind van deze twee industrieveteranen, in de hoop dat ze zonbescherming konden maken die hen aanspreekt.

“We wilden een collectie gezichtszonbescherming ontwerpen die er goed uitzag, prettig aanvoelde en ons niet verveelde”, zegt medeoprichter Ava Matthews. “Van alle anti-verouderingsproducten die op de markt zijn, is zonbescherming het allerbelangrijkste”, voegt medeoprichter Bec Jefferd toe. “Het gaat om het beschermen van je gezicht tegen de dagelijkse belasting van UV-stralen en een reeks producten hebben die voor elke gelegenheid aangepast kunnen worden om dit te doen.”

Beste Australische Zonbescherming

Wanneer het gaat om zonbescherming voor je gezicht, zul je niet geloven hoe goed Ultra Violette aanvoelt (en eruitziet) totdat je het zelf probeert. Vi brengt haar A-game naar je beautycabinet en zal trots rechtop staan tussen je andere huidverzorgings- en make-upproducten. Vi glijdt soepel op je huid en blendt moeiteloos, laat nooit een witte waas achter en geeft je een glans wanneer je het nodig hebt en een matte finish wanneer je dat niet wilt. Wil je meer weten? Bekijk hier het volledige assortiment gezichtszonbescherming.

Ultra Violette SKINSCREEN™ is gemaakt om naadloos in je dagelijkse ochtendritueel te passen. Na je moisturizer en vóór je foundation. In Australië gemaakt, geslaagd en TGA-goedgekeurd. En ze worden geleverd met een bonusdosis krachtige, inheemse antioxidanten die vrije radicalen bestrijden. Of je nu op zoek bent naar zinkzonnebrandcrème , of getinte zonnebrandcrème, Vi heeft het allemaal. Dus ga ervoor, bescherm je gezicht voor de toekomst met Violette.

Logo Ultra Violette

Hoe kies je de juiste Ultra Violette SKINSCREEN™ voor jou?

Ultra Violette biedt een breed scala aan SKINSCREEN™ producten, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw huidtype en levensstijl. Hier zijn enkele tips om je te helpen kiezen:

  1. Heb je een gevoelige huid? Kies voor een SPF op basis van zinkoxide, zoals Ultra Violette’s Clean Screen SPF 30.
  2. Op zoek naar een subtiele tint? Probeer de Queen Screen SPF 50+, die een lichte dekking biedt en je huid een mooie, natuurlijke gloed geeft.
  3. Heb je een vette huid of ben je gevoelig voor glimmen? De Lean Screen SPF 50+ heeft een matte afwerking en is speciaal ontwikkeld voor de vettere huidtypes.
  4. Ben je vaak onderweg? De Supreme Screen SPF 50+ is een hydraterende zonnebrandcrème met een lichte textuur die snel intrekt, perfect voor mensen met een druk leven.
  5. Sport je veel in de buitenlucht? Kies voor de Active Screen SPF 50+, die waterbestendig is en je beschermt tijdens het sporten.

Bescherm je huid het hele jaar door

Het is belangrijk om te onthouden dat UV-bescherming niet alleen nodig is op zonnige zomerdagen. UV-stralen zijn het hele jaar door aanwezig en kunnen ook op bewolkte dagen schade aanrichten. Maak van Ultra Violette SKINSCREEN™ een vast onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine om ervoor te zorgen dat je huid altijd beschermd is tegen schadelijke UV-stralen.

Samenvattend is Ultra Violette een baanbrekend merk dat zonbescherming biedt die niet alleen effectief is, maar ook heerlijk aanvoelt op je huid en naadloos aansluit op je huidverzorgings- en make-uproutine. Investeer in de toekomst van je huid en ontdek vandaag nog de Ultra Violette SKINSCREEN™ collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

skin-logo
Help
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten