Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Microdermabrasie

Voordelen
Vermindert:

Verbetert:

EERSTE KEER
Pre Treatment
Een korte intake om je huidconditie, medische voorgeschiedenis, eventuele allergieën en gebruikte medicijnen te bespreken. Zodra de intake is voltooid, beginnen we met de behandeling.
Post Treatment
Na de behandeling krijg je gepersonaliseerd productadvies voor thuisverzorging, afgestemd op je huidtype en behoeften, waaronder exfolianten, vochtinbrengende crèmes en beschermende serums.
De behandeling
Reiniging
De huid wordt zachtjes gereinigd om make-up, vuil en overtollige oliën te verwijderen, voorbereidend op de microdermabrasie.

Micro dermabrasie

Een gespecialiseerde applicator met een schurend oppervlak wordt gebruikt om de bovenste laag dode huidcellen zachtjes te verwijderen, waardoor een frissere, jonger uitziende huid naar voren komt.
Hydrateren
Een hydraterende en kalmerende behandeling volgt om de huid te verzachten en te voeden na de exfoliatie.

Beschermen

De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een zonnebrandcrème om de huid te beschermen tegen UV-straling.
Uitbreiding

€25

De standaard microdermabrasie kan worden geüpgraded met aanvullende behandelingen, zoals LED-lichttherapie, voor een diepere huidverjonging en herstel.

Details
€120
Alleen mogelijk @ Haarlemmerstraat
Microdermabrasie, een geavanceerde en zachte peelingmethode, staat bekend om zijn effectiviteit in het transformeren van de huid. Deze innovatieve behandeling gebruikt zeer fijne kristallen om de dode huidcellen op een gecontroleerde wijze te verwijderen, wat het ook een mechanische peeling maakt. Door dit proces wordt de celvernieuwing gestimuleerd en verbetert de bloedcirculatie, wat essentieel is voor een gezonde, levendige huid.

Microdermabrasie is een veelzijdige en effectieve behandeling, ideaal voor het aanpakken van verschillende huidproblemen. Heeft u last van huidoneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne of fijne lijntjes? Microdermabrasie biedt een oplossing. Deze behandeling is geschikt voor bijna elk huidtype en alle leeftijden en levert direct zichtbare resultaten.
Tarieven
Microdermabrasie Behandeling
€120
Microdermabrasie + LED
€145

Veel Gestelde Vragen

Microdermabrasie is een niet-invasieve huidbehandeling waarbij met fijne kristallen of een diamanttip de bovenste laag van de huid wordt geëxfolieerd. Het verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en verbetert de bloedcirculatie, wat resulteert in een gladdere, frissere en levendigere huid.

Deze behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en leeftijd. Het is bijzonder effectief voor mensen met huidoneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en fijne lijntjes.

Een standaard microdermabrasie sessie duurt ongeveer 45 minuten, afhankelijk van de behandelde gebieden en de specifieke behoeften van de huid.

Microdermabrasie wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Klanten beschrijven het vaak als een licht schurend gevoel. De behandeling is ontworpen om comfortabel en ontspannend te zijn.

Hoewel veel cliënten al na één sessie verbetering zien, wordt voor optimale resultaten een reeks van 6 tot 10 behandelingen aanbevolen, met tussenpozen van ongeveer 1 tot 2 weken.

Bijwerkingen zijn meestal minimaal en van korte duur. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: lichte roodheid, een licht gevoel van gevoeligheid, of een lichte schilfering van de huid, wat normaal is als onderdeel van het exfoliatieproces.

Veel cliënten merken direct na de behandeling een verbeterde huidtextuur en -teint op. Voor langdurige en meer significante resultaten is het aanbevolen om een volledige behandelingsserie te volgen.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten