Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Consult

Consult

Intake

Tijdens de intake verzamelen we persoonsgegevens en wordt in kaart gebracht wat je klachten, wensen en verwachtingen zijn.
Voorgeschiedenis
Na de intake gaan we dieper in op je achtergrond informatie. Dit gebeurt met de huidspecialist door middel van een gesprek en het invullen van een vragenlijst, waarbij we meer willen weten over allergieen, medicatiegebruik en andere zaken die van invloed kunnen zijn op je klacht of de behandeling.
Analyse
Met de huidanalyse brengen we de huidconditie in kaart. Verschillende technologieën worden gebruikt om de huid grondig te analyseren en huidproblemen te constateren.
Advies
De huidspecialist stelt een gepersonaliseerd behandelplan / routine op dat is afgestemd op de specifieke huidbehoefte.
Consult + BEHANDELING
Behandeling

Bij de keuze voor een consult + behandeling hebben we meer tijd ingecalculeerd om na het consult mogelijk gelijk te beginnen met het behandelplan. Afhankelijk van te kiezen behandeling verschilt de prijs.

Details
Consult vereist voor iedere Deep Facial behandeling
Met de intake vragen we naar medische aandoeningen, bepaalde medicijnen gebruik, of allergieën, omdat dit van invloed kan zijn op de veiligheid en effectiviteit van de behandeling. Vervolgens doen we een huidanalyse waarbij de diepere huidlagen grondig wordt geanalyseerd voor het bepalen van de juiste behandelingen en producten. Dit gebeurt meestal met behulp van een gezichtsscanner die de huidconditie in kaart brengt en problemen zoals rimpels, pigmentvlekken en huidschade detecteert. In overleg wordt een advies opgesteld dat is afgestemd op je specifieke huidbehoeften. Dit bestaat mogelijk uit verschillende behandelingen en huidverzorgingsproducten die samen zorgen voor een verbeterde huidconditie.
Tarieven
Consult
vrijblijvend
Consult + Behandeling
v.a. €75
↳ Signature Facial
€95
↳ Microneedling
€130
↳ Peeling
€100
↳ PRX Peeling
€130
↳ IPL Klein
€75
↳ IPL Groot
€120

Het Beste Cadeau!

Op zoek naar een cadeau voor iemand, maar weet je niet zeker of het een gel, foam, lotion of reinigingsolie is? Geef ze het cadeau naar keuze met een cadeaubon van Skin!
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten