Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Behandelingen tegen Huidveroudering

Ervaar tijdloze schoonheid met onze bewezen behandelingen voor huidveroudering.

Behandelingen tegen Huidveroudering bij SKIN

Bent u bezorgd over de tekenen van veroudering op uw huid? Bij SKIN begrijpen we de impact die rimpels, fijne lijntjes en het verlies van elasticiteit kunnen hebben op uw zelfvertrouwen.

Ons deskundige team is gespecialiseerd in een reeks geavanceerde behandelingen om huidveroudering tegen te gaan, om u te helpen een verjongde, jeugdige teint te bereiken. Van de eerste tekenen van veroudering tot meer uitgesproken zorgen, wij zijn hier om uw huidgezondheidstraject te ondersteunen. Neem contact met ons op om te leren hoe onze Huidtherapeuten u kunnen helpen de klok van veroudering terug te draaien.

Neem contact op

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze huidtherapeuten u kunnen helpen de klok terug te draaien op het verouderingsproces.

Waarom bij ons boeken

Op Maat Gemaakte Behandelplannen tegen Huidveroudering

Aangepast aan uw specifieke zorgen en doelen over huidveroudering.

Bewezen Expertise

Succesvol behandelen van een breed scala aan huidverouderingsproblemen, met duizenden tevreden cliënten.

Gratis, Vrijblijvend Consult

Begin uw traject naar een jeugdige huid met een gratis eerste consult.

Twee Handige Locaties in Amsterdam

Toegankelijke, deskundige zorg waar u ook bent in de stad.

Samenwerking met Zorgverzekeringen

Potentiële samenwerkingen om uw behandelingskosten te verlagen.

Wat we behandelen

Fijne Lijntjes en Rimpels

Minimaliseren van de zichtbaarheid van tekenen van veroudering.

Verlies van Huidelasticiteit

Herstellen van stevigheid en strakheid van de huid.

Ouderdomsvlekken en Zonschade

Behandelen van hyperpigmentatie en ongelijkmatige huidtint.

Algehele Huidverjonging

Verbeteren van huidtextuur en uitstraling.

Clear Skin

Facial Treatments

Efective Skincare

Senior Therapists

Latest Technologies

“Het aanpakken van huidveroudering is meer dan alleen cosmetisch; het gaat om het herstellen van de gezondheid en vitaliteit van uw huid.

We gebruiken een combinatie van geavanceerde behandelingen en huidverzorgingswijsheid om niet alleen de zichtbare tekenen van veroudering te behandelen, maar ook om uw huid van binnenuit te verjongen. Ons doel is om u te helpen een natuurlijk jeugdige en levendige teint te bereiken.”

Naomi – Huidspecialist bij SKIN

Hoe Behandelen We Huidveroudering?

Elk geval van huidveroudering is uniek. Onze behandelingen zijn op maat gemaakt om aan uw individuele huidbehoeften te voldoen, inclusief:
Een combinatie van deze methoden is vaak het meest effectief. We werken nauw met u samen om de meest gunstige behandelingen voor uw unieke huidconditie te bepalen.

Wat te Verwachten Tijdens Uw Behandelingstraject voor huidveroudering

STAP EEN

Eerste Consult:
Begrip van uw specifieke zorgen en doelen voor het verminderen van huidveroudering

STAP TWEE

Uitgebreide Historieoverzicht:
Beoordelen van uw medische en huidgeschiedenis voor een op maat gemaakte aanpak.

STAP DRIE

Diepgaande Huidanalyse:
Geavanceerde technologie om de conditie en behoeften van uw huid te evalueren.

STAP VIER

Gepersonaliseerd Behandelplan:
Een specifieke strategie creëren om uw zorgen over doffe huid aan te pakken.

STAP VIJF

Behandelingssessie:
Directe behandelingsoptie beschikbaar na het consult, gericht op het revitaliseren van uw huid.

Hoor van onze tevreden klanten

De ervaringen van onze klanten spreken boekdelen over onze toewijding en expertise. Lees hun verhalen om de impact van onze behandelingen op hun huid en leven te zien.
Tipo Ta
Tipo Ta
2023-12-11
Vriendelijk en professioneel personeel.
Hassan Meftah
Hassan Meftah
2023-11-08
Leuk professioneel personeel. Als zeer prettig ervaren.
Sarah Bo
Sarah Bo
2023-10-18
Gloria van Breukelen
Gloria van Breukelen
2023-09-15
Tim Craig
Tim Craig
2023-09-15
As a 49 year old man with no more experience of facial care than smothering myself with "Nivea for Men" I was driven to the world of face care by a very dry, flakey face. So with some trepidation I was booked for a facial with Nancy at SKIN. It was a absolutely fantastic experience - Nancy explained everything that was going on very clearly and steamed, smeared, wiped, squeezed and blasted by face with powerful red light. I've now got a routine to care for my face and no more excessive dryness. Will be back for sure!
Gulsum
Gulsum
2023-07-31
Een Advanced Skin Facial treatment bij Winke gehad. Ik werd er fijn ontvangen met een korte intro, omdat ik momenteel zwanger ben werden er een aantal dingen van de lijst geschrapt. Hiervoor in de plaats een infrarood therapie gehad, kortom veel aandacht en liefde voor klanten. De fijne producten en uitleg bij elke stap zorgden voor een aangenaam gevoel. Ik ben blij en kom hier zeker weer langs!
Jakob Coenen
Jakob Coenen
2023-07-14
Erg schoon
Samantha R
Samantha R
2023-07-11
I don’t often write reviews, but this one deserves attention! After 4 years of struggling with skin issues, i was referred by a friend to Dr Zabaleta and she was adamant that he had made her skin “ridiculously beautiful”! After just 2 treatments I saw some significant improvement. Dr Armando customizes the treatment to the skin type and even considers the impact and reaction of well known products on my tanned, ultra sensitive skin which required a much more delicate approach and with basic products. Previously, I’ve had spent €€€€ on products and treatments over the last 4 years - that were actually causing more damage to my skin, until I discovered Dr Zabaleta and his team. In my intake, he considered medical & lifestyle topics which also helped to spotlight- the true underlying cause of the skin issue. I didn’t feel oversold as the products reccomended are easily accessible and don’t cost a fortunate and he never imposes any of it! He is very direct to even tell you when you don’t need a treatment! 😅 All in all - great customer service and support. A very happy client here and would totally recommend! 6 stars for me! Thank you Team!

Voor & Na

Spannend nieuws zojuist binnen! Onze klanten stralen positiviteit uit en hebben een onmiskenbare innerlijke gloed.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Verken onze FAQ-sectie voor snelle antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, afspraken en meer. Jouw schoonheidsreis begint hier.
Huidveroudering is het natuurlijke proces van veroudering van de huid, waarbij de elasticiteit, stevigheid en textuur van de huid afnemen. Dit leidt tot rimpels, fijne lijntjes, verslapping en verlies van volume. Huidveroudering kan worden veroorzaakt door factoren zoals genetische aanleg, milieu, leefstijl en hormonale veranderingen.

De afbraak van collageen, een belangrijke stof in de huid die verantwoordelijk is voor stevigheid en elasticiteit, begint meestal in de late twintiger jaren of begin dertiger jaren. Dit komt door veranderingen in de huid waaronder verminderde aanmaak van nieuwe collageenvezels en toegenomen afbraak van bestaande collageenvezels. Andere factoren die bijdragen aan de afbraak van collageen zijn blootstelling aan UV-licht, roken, ongezonde voeding en vervuiling.

Collageen vormt deel uit van het bindweefsel van het lichaam en biedt essentiële grondslagen voor een gezonde, stevige en elastische huid. Vanaf begin volwassenheid daalt de productie van collageen en elastine door fibroblast cellen met ongeveer 1,0% tot 1,5% per jaar. Hierdoor wordt de huid minder in staat om zich uit te rekken en terug te keren naar de normale toestand. Veel behandelingen richten zich op de activiteit van fibroblasten om de collageen- en elastine-structuur te verbeteren, waaronder retinoïden, antioxidanten, peptiden, vetzuren, groeifactoren en hydroxyzuren. Het elimineren van bepaalde levensstijlfactoren, waaronder roken en blootstelling aan de zon, is cruciaal om collageenafbraak te voorkomen.

Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar voor het verminderen van de tekenen van huidveroudering, waaronder:

  • Botox-injecties: verminderen rimpels en fijne lijntjes door het verminderen van de spiersamentrekkingen.
  • Chemical peelings: verwijderen de bovenste laag dode huidcellen en verbeteren de huidelasticiteit en textuur.
  • Microneedling:
    is een esthetische behandeling waarbij microscopische naaldjes de huid prikken om de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen en de huidtextuur en elasticiteit te verbeteren.
  • Fractional laserbehandelingen: helpen bij het verbeteren van de textuur en de stevigheid van de huid door het bevorderen van de aanmaak van collageen.
  • Huidverzorgingsproducten: bevatten actieve ingrediënten die helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, stevigheid en elasticiteit.
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten