Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Behandelingen voor acne

Raak voorgoed af van puistjes

Hardnekkige Acne Aanpakken bij SKIN

Heeft aanhoudende acne invloed op de gezondheid van uw huid en uw zelfvertrouwen? Bij SKIN begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om met acne om te gaan.

Ons team, bestaande uit deskundige huidspecialisten, is gespecialiseerd in effectieve acnetherapieën. Boek vandaag nog een consult met behandelingen en ontdek hoe ons team van toegewijde huidspecialisten u kan helpen om een heldere, acnevrije huid te bereiken.

Neem contact op

Neem vandaag contact met ons op en ontdek hoe ons team van toegewijde huidtherapeuten u kan helpen om een ​​duidelijke, acnevrije huid te bereiken.

Waarom bij ons boeken

Een Persoonlijk Acne Behandelplan

Afgestemd op uw unieke huidbehoeften en aanpasbaar naarmate uw huid verandert.

Uitgebreide Ervaring

Jaarlijks meer dan 4.500 succesvol behandelde cliënten, wat onze expertise en vertrouwen toont.

Gratis, Vrijblijvend Consult

Altijd een vrijblijvend consult, zonder enige verplichting.

Handige Locaties

Toegankelijke zorg met twee klinieken in Amsterdam

Partnerschap met Zorgverzekeraars

Sommige van onze behandelingen kunt u vergoed krijgen via een aanvullend pakket bij uw zorgverzekering.

Wie behandelen wij?

We zijn allemaal uniek. Het begrijpen van uw acne helpt ons om de beste behandeling voor u te vinden.

Volwassen Acne

20% van de vrouwen boven de 25 heeft uitbraken

Tiener Acne

Vroege behandeling verbetert littekens & zelfvertrouwen

Zwangerschapsacne

Plan vooruit bij het stoppen met de pil

Clear Skin

Facial Treatments

Efective Skincare

Senior Therapists

Latest Technologies

“Als toegewijde huidspecialist geloof ik sterk dat het effectief behandelen van acne meer een marathon is dan een sprint. Het is een traject die geduld, volharding en een op maat gemaakte aanpak vereist. Elke huid is uniek, en dat geldt ook voor de weg naar helderheid.

We streven niet alleen naar snelle, tijdelijke oplossingen; ons doel is om duurzame, langetermijnresultaten te bieden. Dit betekent zorgvuldig een behandelplan samenstellen dat zich ontwikkelt met uw huid, onze strategieën aanpassen naarmate we vorderen en doorlopende ondersteuning bieden. Onthoud, het bereiken en behouden van een heldere huid is een voortdurend proces, geen wonder van de ene op de andere dag.”

Lotte, Huidspecialist AGB(89102142) bij SKIN

Hoe behandelen we Acne?

In onze kliniek begrijpen we dat elke vorm van acne net zo uniek is als de persoon die het ervaart. Daarom geloven we in het creëren van gepersonaliseerde behandelplannen die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw huid.

Ons aanbod van acnetherapieën omvat:

Gezien de complexiteit en variabiliteit van acne, vinden we vaak dat een combinatie van deze behandelingen de beste resultaten oplevert. Onze bekwame beoefenaars zullen nauw met u samenwerken om de meest effectieve behandeling of combinatie van behandelingen te bepalen, ervoor zorgend dat uw plan zich ontwikkelt samen met de voortgang van uw huid.

Wat Kunt U Verwachten Tijdens Uw Acne Behandeltraject

STAP EEN

Eerste Consult:
Bij uw eerste bezoek verzamelen we essentiële persoonlijke informatie om uw acnezorgen, behandelingsdoelen en verwachtingen te begrijpen. Dit is een essentiële stap in het aanpassen van onze aanpak aan uw specifieke behoeften.

STAP TWEE

Wat is je huidgeschiedenis
Tijdens het consult gaan we diep in op uw medische en huidgeschiedenis. Een gedetailleerde vragenlijst, die onderwerpen zoals allergieën, medicijngebruik en andere gezondheidsfactoren omvat, zal worden uitgevoerd door onze huidspecialist. Deze informatie is cruciaal om de veiligheid van uw huid en de effectiviteit van de gekozen behandeling te waarborgen.

STAP DRIE

Diepgaande Huidanalyse:
Met behulp van geavanceerde huidanalysetechnologie beoordelen we de conditie van uw huid. Dit apparaat legt beelden vast en analyseert deze onder verschillende filters, en biedt een gedetailleerd beeld van zowel de oppervlakkige als diepere lagen van uw huid. Deze analyse is essentieel bij het identificeren van specifieke problemen en het bepalen van de meest effectieve behandelingsaanpak.

STAP VIER

Gepersonaliseerd Behandelplan:
Op basis van de bevindingen van de consultatie en huidanalyse zal onze huidspecialist een gepersonaliseerd behandelplan of routine creëren, afgestemd op het aanpakken van uw unieke huidproblemen en doelen.

STAP VIJF

Behandelingssessie:
Als u ervoor kiest om direct na het consult een behandeling te ondergaan, reserveren we extra tijd hiervoor. Het begin van uw behandelplan kan zonder vertraging beginnen. Houd er rekening mee dat de kosten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke gekozen behandeling.

Hoor van onze tevreden klanten

De ervaringen van onze klanten spreken boekdelen over onze toewijding en expertise. Lees hun verhalen om de impact van onze behandelingen op hun huid en leven te zien.
Tipo Ta
Tipo Ta
2023-12-11
Vriendelijk en professioneel personeel.
Hassan Meftah
Hassan Meftah
2023-11-08
Leuk professioneel personeel. Als zeer prettig ervaren.
Sarah Bo
Sarah Bo
2023-10-18
Gloria van Breukelen
Gloria van Breukelen
2023-09-15
Tim Craig
Tim Craig
2023-09-15
As a 49 year old man with no more experience of facial care than smothering myself with "Nivea for Men" I was driven to the world of face care by a very dry, flakey face. So with some trepidation I was booked for a facial with Nancy at SKIN. It was a absolutely fantastic experience - Nancy explained everything that was going on very clearly and steamed, smeared, wiped, squeezed and blasted by face with powerful red light. I've now got a routine to care for my face and no more excessive dryness. Will be back for sure!
Gulsum
Gulsum
2023-07-31
Een Advanced Skin Facial treatment bij Winke gehad. Ik werd er fijn ontvangen met een korte intro, omdat ik momenteel zwanger ben werden er een aantal dingen van de lijst geschrapt. Hiervoor in de plaats een infrarood therapie gehad, kortom veel aandacht en liefde voor klanten. De fijne producten en uitleg bij elke stap zorgden voor een aangenaam gevoel. Ik ben blij en kom hier zeker weer langs!
Jakob Coenen
Jakob Coenen
2023-07-14
Erg schoon
Samantha R
Samantha R
2023-07-11
I don’t often write reviews, but this one deserves attention! After 4 years of struggling with skin issues, i was referred by a friend to Dr Zabaleta and she was adamant that he had made her skin “ridiculously beautiful”! After just 2 treatments I saw some significant improvement. Dr Armando customizes the treatment to the skin type and even considers the impact and reaction of well known products on my tanned, ultra sensitive skin which required a much more delicate approach and with basic products. Previously, I’ve had spent €€€€ on products and treatments over the last 4 years - that were actually causing more damage to my skin, until I discovered Dr Zabaleta and his team. In my intake, he considered medical & lifestyle topics which also helped to spotlight- the true underlying cause of the skin issue. I didn’t feel oversold as the products reccomended are easily accessible and don’t cost a fortunate and he never imposes any of it! He is very direct to even tell you when you don’t need a treatment! 😅 All in all - great customer service and support. A very happy client here and would totally recommend! 6 stars for me! Thank you Team!

Voor & Na

Spannend nieuws zojuist binnen! Onze klanten stralen positiviteit uit en hebben een onmiskenbare innerlijke gloed.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Verken onze FAQ-sectie voor snelle antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, afspraken en meer. Jouw schoonheidsreis begint hier.

Acne is een langdurige huidconditie die verschillende soorten letsels omvat, waaronder: mee-eters, witheden, puistjes, knobbels en cysten. Acne wordt veroorzaakt door verminderde huidcelafstoting, toegenomen hoeveelheden talg (olie die door klieren wordt geproduceerd), ontsteking (zwelling, roodheid, pijn) en bacteriën (P.acnes).

Acne is een veel voorkomende huidconditie die optreedt wanneer haarzakjes onder de huid verstopt raken. Talg (olie die helpt voorkomen dat de huid uitdroogt) en dode huidcellen verstoppen de poriën, waardoor er uitbraken van laesies ontstaan, meestal bekend als puistjes. Meestal treden de uitbraken op het gezicht op, maar ze kunnen ook op de rug, borst en schouders voorkomen.

Andere factoren zoals genetica, hormonen, mechanische stimulatie (knijpen, knijpen, wrijven), bepaalde medicijnen (corticosteroïden) en bepaalde cosmetica kunnen ook invloed hebben op acne. Onbehandelde acne heeft invloed op de algehele kwaliteit van het leven en kan pigmentveranderingen, littekens en emotionele stress veroorzaken.

Acne veroorzaakt meer dan 3,5 miljoen bezoeken aan een huisartsenpraktijk per jaar. Het is een aandoening die 80% van de mensen tussen de 11 en 30 jaar treft. Tijdens de puberteit is acne vaker voorkomend bij mannen dan bij vrouwen. Acne kan ook voorkomen bij volwassenen en is vaker voorkomend bij vrouwen. Het kan voor het eerst verschijnen na het 25e levensjaar en wordt geschat dat het 20% van de vrouwen en 8% van de mannen treft. Van degenen die met de ziekte lijden, heeft 20% een ernstige ziekte die waarschijnlijk leidt tot littekens.

Soorten acne:

Acne wordt gekenmerkt door comedonen, papels, puisten, knobbels en cysten, als volgt:

  • Comedonen zijn de meest basale acne-laesie en kunnen open of gesloten zijn. Gesloten comedonen (whiteheads) zijn kleine, afgesloten follikels waarvan de inhoud niet is blootgesteld aan het huidoppervlak. Open comedonen (blackheads) zijn kleine follikels met verwijde openingen op de huid. De zwarte kleur is het gevolg van oxidatie van het afval binnen de follikel. 
  • Papels zijn kleine, meestal rode, verheven verhogingen van de huid. Puisten lijken op papels, maar hebben een centrale zak met pus. 
  • Knobbels en cysten zijn grotere, pijnlijke zwellingen meer dan 5 mm in grootte.
  1.  

Een patiënt met acne lijdt meestal aan acne-uitbarstingen, meestal op het gezicht, de rug, de borst en de schouders. U kunt symptomen hebben van pijn, roodheid of zachtheid. Bovendien kan acne een psychologisch effect hebben, ongeacht de ernst van de ziekte. 

De verschillende soorten acne zijn: 

  • Puistjes (pustels): Pus gevulde bultjes (papels). 
  • Papels: Kleine, verkleurde bultjes, vaak rood tot paars of donkerder dan uw natuurlijke huidskleur. 
  • Koppen: Verstopt de poriën met een zwarte top. Witte koppen: Verstopt de poriën met een witte top. 
  • Knobbels: Grote knobbels onder je huid die pijnlijk zijn. 
  • Cysten: Pijnlijke vloeistof (pus) knobbels onder je huid.

Om het type acne te bepalen, is het het beste om een huidarts te raadplegen. Ze kunnen de acne op je huid beoordelen en een behandelingsplan opstellen. Als je niet zeker weet welk type acne je hebt, is het verstandig om onze huidarts te raadplegen.

Acne is een huidaandoening veroorzaakt door verstopt porien. De porien kunnen verstopt raken met talg en dode huidcellen, wat kan leiden tot het ontstaan ​​van puistjes, mee-eters en andere uitslag. Bacteriën kunnen ook een rol spelen bij de ontwikkeling van acne.

De bacterie Propionibacterium acnes kan in de porien komen en ontstekingen veroorzaken. De ontsteking kan leiden tot het ontstaan ​​van puistjes, pustels en andere vormen van acne. Dus hoewel bacteriën een rol kunnen spelen bij de ontwikkeling van acne, is het niet de enige oorzaak. Andere factoren, zoals hormonen, genetica en bepaalde voedingsmiddelen, kunnen ook bijdragen aan de ontwikkeling van acne.

Welke behandeling het beste is voor uw acne, hangt af van de ernst van de acne en andere factoren, zoals uw leeftijd, huidtype en eventuele allergieën. Als u twijfelt over welke behandeling het beste is voor uw acne, is het verstandig om onze huidartsen te raadplegen voor advies.

U kunt hier een digitaal consult boeken

Er zijn verschillende acnebehandelingen beschikbaar, waaronder: 

Plason Behandeling: deze behandeling maakt gebruik van een apparaat dat lucht ioniseert om de acnébacteriën te doden. 

Chemische peelings: een chemische peeling is een behandeling waarbij een chemisch middel wordt aangebracht op de huid om de bovenste laag van de huid te verwijderen. Dit kan helpen bij het exfoliëren van de huid en het voorkomen van uitbarstingen. 

Extracties in de SKIN Facial: een SKIN Facial is een gezichtsbehandeling waarbij de huid wordt gereinigd, gexfolieerd en gehydrateerd. Tijdens de behandeling kunnen ook extracties worden uitgevoerd, waarbij mee-eters en puistjes verwijderd worden. 

Aquapeel: deze behandeling maakt gebruik van een apparaat dat mechanische en chemische exfoliatie biedt. Het kan helpen bij het exfoliëren van de huid en voorkomen dat puistjes ontstaan. 

Goede huisproducten: het is belangrijk om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken als je last hebt van acné. Kies producten die niet-comedogeen (niet-porie-verstoppend) zijn en specifiek zijn ontwikkeld voor acnégevoelige huid.

Er zijn verschillende soorten behandelingen voor acne, afhankelijk van de ernst ervan, krijg je individueel advies over welke behandeling of combinatie van behandelingen het beste resultaat zal geven. Het kan 23 maanden duren voordat je resultaten ziet met acné behandelingen.

Je zult na 612 maanden een zichtbaar verschil zien in de vermindering van littekens, ontstekingen en littekens. Het doel is om een gezonde huid te behouden op een regelmatige behandelingsregime om de barrièrefunctie van de huid te behouden en te behouden. U heeft mogelijk meer frequente sessies nodig in de eerste maanden van de behandeling. We passen ook de behandelingsschema‘s aan op basis van uw behoeften en voorkeuren.

Purging is een veel voorkomend bijwerking van acnebehandelingen, omdat acneletsels worden veroorzaakt door verstoppingen in de poriën, onder het oppervlak van de huid. Wanneer actieve ingrediënten voor acnebehandelingen worden gebruikt (retinoïden of AHA / BHA-ingrediënten), worden de huidcellen opgelost om de poriën te ontstoppen, wat kan leiden tot een grotere hoeveelheid uitslag aanvankelijk, die meestal afneemt in de volgende weken of maanden.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten