Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Koreaanse Aqua Peel Behandeling

BENEFITS
WAT KUNT U VERWACHTEN
Eerste keer
In tegenstelling tot veel andere huidbehandelingen, kan de Aquapeel behandeling op elk moment worden uitgevoerd, omdat het geen hersteltijd nodig heeft. Voorkom vooraf het gebruik van retinols, exfolianten en zuren (zoals glycolzuur) voordat je deze behandeling ondergaat.
Treatment
Tijdens een Aqua Peel behandeling wordt een speciaal apparaat gebruikt om de huid te reinigen en te exfoliëren. Het apparaat bevat een zuigfunctie dat over het gezicht wordt bewogen om de dode huidcellen te verwijderen. De poriën worden diep gereinigd terwijl de huid tegelijkertijd gevoed wordt met een van de peeling vloeistoffen.
Direct na
Na de behandeling heb je een stralende en gehydrateerde huid. Het kan zijn dat je een beetje roodheid ervaart, maar dat zou snel weg moeten gaan. Probeer de rest van de dag geen make-up te gebruiken en vermijd zo veel mogelijk zonlicht (gebruik SPF). Na de behandeling kan je direct weer hun normale activiteiten hervatten, zonder dat je je zorgen moet maken over roodheid of irritatie van de huid.
Na 4 tot 6 weken

Met iedere 4 tot 6 weken een behandelingen ga je een echt verschil merken. Door de huid om de ongeveer 30 tot 45 dagen te exfoliëren, komt de nieuwe, gezonde huid naar het oppervlak en onthuld een helderdere en glanzende teint .

Details
De Aquapeel behandeling is een populaire behandeling die bekend staat om zijn effectiviteit bij het verbeteren van de algehele teint en textuur van de huid. In tegenstelling tot veel andere behandelingen, is de Aquapeel niet pijnlijk en kan het bijna bij elke huidtype.

Tijdens de behandeling worden verschillende peeling vloeistoffen op het gezicht aangebracht. Een speciaal apparaat, zorgt dat de vloeistoffen diep in de huid doordringen. Het werkt door middel van een unieke combinatie van lucht- en vacuümtechnologie, waardoor de vloeistoffen diep in de huid kan worden gebracht, zonder de huid te beschadigen.

De Aquapeel heeft vele voordelen voor de huid, waaronder het verwijderen van dode huidcellen, hydrateren & voeden van de huid en het versterken van de huidbarrière. Daarnaast kan het bijdragen aan het verminderen van acne en andere huidproblemen.
Tarieven
Aqua Peel
€120

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Vandaag bij de nieuwe super classy Skin geweest voor een aquapeeling. Dit heb ik ervaren als een geweldige traktatie voor mijn gezicht. Naast de enthousiaste en professionele voorlichting, voelde ik me echt relaxed en zen. Een aanrader om mee kennis te maken!!”

– Mel

“Ik had onlangs een aquapeel – Door de seizoensverandering voelde mijn huid erg droog. Direct na de behandeling zag ik een opmerkelijke verbetering. Ik kreeg later in de week zelfs complimenten over hoe glowy mijn huid eruit zag. Absoluut de moeite waard, en ik vond het ook erg gezellig met Ema!”

– Danielle W.

“Ik heb net een aqua peel behandeling bij Winke gedaan en voelde geweldig! Ze was lief, zeer informatief en super attent op al mijn huidproblemen. Ik zal zeker weer bij haar boeken.”
– Eva N.

A Gift of Beauty

Er gaat niets boven een cadeau voor persoonlijke verzorging. Trakteer op een heerlijke gezichtsbehandeling of een hele reeks aan huidverzorgingsproducten, ongeacht de gelegenheid.

Een Huidprobleem?

Benieuwd wat wij voor je huid kunnen betekenen? Een gezonde, jonge en stralende huid, dat is wat je wilt! Maar hoe bereik je dit en met welke behandelingen? Wij helpen je er graag mee verder!
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten