Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Behandeling van roodheid en gesproken bloedvaten

Krijg een gladde en gelijkmatige huid zonder roodheid

Behandeling van Roodheid en gesprongen Bloedvaten

Bent u zich bewust van roodheid of zichtbare gebroken bloedvaten op uw huid? Bij SKIN zijn we gespecialiseerd in het behandelen van deze aandoeningen, om u te helpen een heldere en gebalanceerde teint terug te krijgen.

Ons team van huidexperts is goed op de hoogte van de oorzaken en behandelingen van huidroodheid en vaatproblemen, en zorgt voor een medelevende en effectieve aanpak van uw huidverzorging. Van rosacea tot spinadertjes, wij hebben de oplossing voor uw behoeften. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze Huidtherapeuten u kunnen helpen een meer uniforme en gezond ogende huid te bereiken.

Neem contact op

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze huidtherapeuten u kunnen helpen een meer egale en gezond ogende huid te bereiken.

Waarom bij ons boeken

Op Maat gemaakte behandelplannen voor roodheid

Aangepast aan uw specifieke huidtype en zorgen over roodheid.

Bewezen Expertise

Jaarlijks met succes een breed scala aan huidproblemen behandelen bij meer dan 4.500 cliënten.

Gratis, Vrijblijvend Consult

Begin uw weg naar een duidelijkere huid met een gratis eerste consult.

Twee Handige Locaties in Amsterdam

Gemakkelijk toegankelijke zorg, waar u ook bent in de stad.

Samenwerkingen met Zorgverzekeringen

Samenwerkingen met verzekeringsmaatschappijen om mogelijk uw behandelingskosten te verlagen.

Wat we behandelen

We zijn allemaal uniek. Het begrijpen van jouw acne helpt ons de beste behandeling voor jou te vinden.

Rosacea

Effectief beheer en behandelopties voor rosacea.

Spinadertjes

Minimaliseert het uiterlijk van kleine, zichtbare bloedvaten.

Algemene Roodheid

Oplossingen voor algehele rooheid en huidgevoeligheid.

Gebroken bloedvaten

Geavanceerde behandelingen om de zichtbaarheid van gebroken haarvaten aan te pakken en te verminderen.

Clear Skin

Facial Treatments

Efective Skincare

Senior Therapists

Latest Technologies

“De behandeling van huidroodheid en gebroken bloedvaten gaat verder dan cosmetische oplossingen. We richten ons op het begrijpen van de onderliggende oorzaken, of deze nu genetisch, milieugerelateerd of gerelateerd zijn aan levensstijl.

Onze uitgebreide aanpak richt zich niet alleen op de zichtbare symptomen, maar werkt ook aan een langetermijn, duurzame strategie voor huidgezondheid. We zijn toegewijd om u te helpen een kalme, gelijkmatige teint te bereiken en te behouden.”

Yasmin – Huidtherapeut bij SKIN

Hoe behandelen we Roodheid en Gesprongen Bloedvaten?

Elk geval van huidroodheid of gebroken bloedvaten is uniek. Onze behandelingen zijn op maat gemaakt om aan uw individuele huidbehoeften te voldoen, inclusief:
Een combinatie van deze methoden is vaak het meest effectief. We werken nauw samen met u samen om de meest gunstige behandelingen voor uw unieke huidconditie te bepalen.

Wat Kunt U Verwachten Tijdens Uw Behandeltraject

STAP EEN

Eerste Consult:
Bij uw eerste bezoek verzamelen we essentiële persoonlijke informatie om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen. Dit is een essentiële stap in het aanpassen van onze aanpak aan uw specifieke behoeften.

STAP TWEE

Medische geschiedenis:
Tijdens het consult gaan we diep in op uw medische en haar geschiedenis. Een gedetailleerde vragenlijst, die onderwerpen zoals allergieën, medicijngebruik en andere gezondheidsfactoren omvat, zal worden uitgevoerd door onze huidspecialist. Deze informatie is cruciaal om de veiligheid van uw huid en de effectiviteit van de gekozen behandeling te waarborgen.

STAP DRIE

Diepgaande Huidanalyse:
Met behulp van geavanceerde huidanalyse technologie beoordelen we de conditie van uw huid. Dit apparaat legt beelden vast en analyseert deze onder verschillende filters, en biedt een gedetailleerd beeld van zowel de oppervlakkige als diepere lagen van uw huid. Deze analyse is essentieel bij het identificeren van specifieke problemen en het bepalen van de meest effectieve behandelingsaanpak.

STAP VIER

Gepersonaliseerd Behandelplan:
Op basis van de bevindingen van de consultatie en huidanalyse zal onze huidspecialist een gepersonaliseerd behandelplan of routine creëren, afgestemd op het aanpakken van uw unieke huidproblemen en doelen.

STAP VIJF

Behandelingssessie:
Als u ervoor kiest om direct na het consult een behandeling te ondergaan, reserveren we extra tijd hiervoor. Het begin van uw behandelplan kan zonder vertraging beginnen. Houd er rekening mee dat de kosten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke gekozen behandeling.

Hoor van onze tevreden klanten

De ervaringen van onze klanten spreken boekdelen over onze toewijding en expertise. Lees hun verhalen om de impact van onze behandelingen op hun huid en leven te zien.
Tipo Ta
Tipo Ta
2023-12-11
Vriendelijk en professioneel personeel.
Hassan Meftah
Hassan Meftah
2023-11-08
Leuk professioneel personeel. Als zeer prettig ervaren.
Sarah Bo
Sarah Bo
2023-10-18
Gloria van Breukelen
Gloria van Breukelen
2023-09-15
Tim Craig
Tim Craig
2023-09-15
As a 49 year old man with no more experience of facial care than smothering myself with "Nivea for Men" I was driven to the world of face care by a very dry, flakey face. So with some trepidation I was booked for a facial with Nancy at SKIN. It was a absolutely fantastic experience - Nancy explained everything that was going on very clearly and steamed, smeared, wiped, squeezed and blasted by face with powerful red light. I've now got a routine to care for my face and no more excessive dryness. Will be back for sure!
Gulsum
Gulsum
2023-07-31
Een Advanced Skin Facial treatment bij Winke gehad. Ik werd er fijn ontvangen met een korte intro, omdat ik momenteel zwanger ben werden er een aantal dingen van de lijst geschrapt. Hiervoor in de plaats een infrarood therapie gehad, kortom veel aandacht en liefde voor klanten. De fijne producten en uitleg bij elke stap zorgden voor een aangenaam gevoel. Ik ben blij en kom hier zeker weer langs!
Jakob Coenen
Jakob Coenen
2023-07-14
Erg schoon
Samantha R
Samantha R
2023-07-11
I don’t often write reviews, but this one deserves attention! After 4 years of struggling with skin issues, i was referred by a friend to Dr Zabaleta and she was adamant that he had made her skin “ridiculously beautiful”! After just 2 treatments I saw some significant improvement. Dr Armando customizes the treatment to the skin type and even considers the impact and reaction of well known products on my tanned, ultra sensitive skin which required a much more delicate approach and with basic products. Previously, I’ve had spent €€€€ on products and treatments over the last 4 years - that were actually causing more damage to my skin, until I discovered Dr Zabaleta and his team. In my intake, he considered medical & lifestyle topics which also helped to spotlight- the true underlying cause of the skin issue. I didn’t feel oversold as the products reccomended are easily accessible and don’t cost a fortunate and he never imposes any of it! He is very direct to even tell you when you don’t need a treatment! 😅 All in all - great customer service and support. A very happy client here and would totally recommend! 6 stars for me! Thank you Team!

Voor & Na

Spannend nieuws zojuist binnen! Onze klanten stralen positiviteit uit en hebben een onmiskenbare innerlijke gloed.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Verken onze FAQ-sectie voor snelle antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, afspraken en meer. Jouw schoonheidsreis begint hier.

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening van het gezicht, die zowel bij mannen als vrouwen even vaak voorkomt en zeer zelden bij kinderen. Rosacea ontwikkelt zich meestal rond de leeftijd van 30 jaar. De belangrijkste tekenen en symptomen zijn:

 • Roodheid
 • Kleine uitgerekte bloedvaten (rosacea)
 • Puistjes (papels)
 • Puistjes (pustels)
 • Verdikking van de huid en zwelling van de huid
 • Brandend, soms jeukend
 • Blos (blozen met een gevoel van warmte)

Rosacea is een ontstekingsachtige huidconditie die zich voordoet in het midden van het gezicht en wordt veroorzaakt door genetische en omgevingsfactoren. Rosacea symptomen zijn: blushing, blijvende of tijdelijke roodheid, zichtbare bloedvaten/haarvaatjes, papels, verdikte huid of vergrote poriën, en lokale zwelling. Rosacea kan worden verergerd door factoren zoals hitte of kou, UV-straling, voedsel en dranken.

De behandeling van rosacea omvat een zachte huidverzorgingsroutine, toepassing van SPF 30+ en therapies zoals laser of voorgeschreven medicatie.

Rosacea is een huidaandoening die mensen van alle leeftijden kan aantasten, maar het wordt meestal gediagnosticeerd bij personen tussen de 30 en 50 jaar. Er zijn bepaalde bevolkingsgroepen die een hoger risico hebben op het ontwikkelen van rosacea, waaronder:

 • Mensen met een licht huidtype: Mensen met een lichte huid en licht haar hebben een hoger risico op het ontwikkelen van rosacea.
 • Vrouwen: Vrouwen hebben een grotere kans dan mannen om rosacea te ontwikkelen.
 • Mensen van Keltische of Scandinavisch afkomst: Mensen van Keltische of Scandinavisch afkomst hebben een hoger risico op het ontwikkelen van rosacea.
 • Mensen met een familiegeschiedenis van rosacea: Als je een familiegeschiedenis van rosacea hebt, ben je wellicht meer risico op het ontwikkelen van deze aandoening.

Het is belangrijk om te weten dat iedereen rosacea kan ontwikkelen en dat de aandoening mensen van elke ras- of etnische groep kan treffen. Als je zorgen hebt over je huid, is het het beste om een arts of dermatoloog te raadplegen voor een juiste diagnose en behandeling.

Dit zijn de symptomen die geassocieerd zijn met elk van de verschillende ondertypen van rosacea:

 • Erythematotelangiectatische rosacea: Dit ondertype wordt gekenmerkt door roodheid, blushing, zichtbare bloedvaten en huid die gevoelig is aan aanraking.
 • Papulopustulaire rosacea: Dit ondertype wordt gekenmerkt door roodheid, bultjes, pustule-achtige puistjes en huid die gevoelig is aan aanraking. Dit ondertype kan ook brandende of stekende sensaties veroorzaken.
 • Phymatous rosacea: Dit ondertype wordt gekenmerkt door verdikking van de huid, vooral op de neus (rhinophyma). Het kan ook een bolvormige of vervormde verschijning van de neus veroorzaken.
 • Oculaire rosacea: Dit ondertype beïnvloedt de ogen en wordt gekenmerkt door rode, geïrriteerde en tranende ogen, evenals gevoeligheid voor licht. Het kan ook stijlen, branden en jeuk van de ogen veroorzaken en een rode, opgezwollen oogleden vertonen.

Het is belangrijk om te weten dat de symptomen van rosacea van persoon tot persoon kunnen variëren en dat sommige mensen symptomen van meer dan één ondertype van rosacea kunnen ervaren. Als u bezorgd bent over uw symptomen, is het het beste om te overleggen met een arts of huidspecialist of dermatoloog voor een juiste diagnose en behandeling.

Er zijn verschillende factoren en triggers die een flare-up van rosacea-symptomen kunnen veroorzaken. Dit zijn onder andere:

 • Zonblootstelling: UV-straling van de zon kan roodheid, irritatie en ontstekingen in de huid veroorzaken.

 • Temperatuurveranderingen: Blootstelling aan extreem warm of koud weer kan blozen en roodheid veroorzaken.

 • Stress: Emotionele stress kan ertoe leiden dat bloedvaten zich verwijden, waardoor blozen en roodheid ontstaan.

 • Bepaalde voedingsmiddelen en dranken: Pittig eten, alcohol en warme dranken kunnen blozen en roodheid veroorzaken.

 • Medicijnen: Bepaalde medicijnen, zoals bloeddrukmedicijnen en vasodilatoren, kunnen blozen en roodheid veroorzaken.

 • Huidverzorgingsproducten: Sommige huidverzorgingsproducten kunnen de huid irriteren, waardoor roodheid en ontstekingen ontstaan.

 • Omgevingsfactoren: Blootstelling aan wind, stof en andere omgevingsfactoren kan de huid irriteren.

 • Micro-organismen: Sommige studies suggereren dat Demodex mijten en Helicobacter pylori een rol kunnen spelen bij de ontwikkeling van rosacea.

References:
 1. Farshchian M, Daveluy S. 2022. Rosacea.  
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten