Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Carbon Laser Facial

BENEFITS
Voorbereiding
Consult
Voordat je de behandeling ondergaat, beginnen we altijd met een kort consult om jouw huidtype, eventuele huidproblemen, en je verwachtingen te bespreken. Dit is om te beoordelen of de Carbon Laser Facial de juiste behandeling voor jou is.
Zon
Probeer blootstelling aan de zon te minimaliseren en gebruik een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor in de weken voorafgaand aan je behandeling om het risico op hyperpigmentatie te verminderen.
Facials
Vermijd deep facials zoals chemische peelings, microneedling, of laserbehandelingen in de weken voorafgaand aan je afspraak.
Tatoeage
Zorg ervoor dat er geen tatoeages in het gezicht of op het te behandelen gebied aanwezig zijn, aangezien de laser deze kan beïnvloeden.
Details
45 min.
Alleen mogelijk @ Haarlemmerstraat
De Carbon Laser Facial, ook bekend als de Hollywood Peel, is een diepgaande exfoliatiebehandeling die vier verschillende peelings in één combineert. Deze behandeling is ontworpen om je huid te verfrissen en revitaliseren zonder enige hersteltijd. Het is geschikt voor alle huidtypes dankzij de technologie, die zacht is voor de huid en aanbevolen wordt voor mensen van alle leeftijden. Het resultaat is een gladdere, vollere en verfriste huid.
Tarieven
Carbon Laser Facial
€160

Reviews

“Ik ben helemaal weg van mijn Carbon Laser Facial ervaring met Yasmin! Ze was professioneel, vriendelijk en zorgde ervoor dat ik me comfortabel voelde. Mijn huid is nu gladder, helderder en frisser. Een topervaring, dank je wel, Yasmin!”
– Elvira.
“Winke heeft wonderen verricht voor mijn huid! De laserfacial was ontspannend en effectief, en mijn huid ziet er beter uit dan ooit. Minder lijntjes, meer glow. Ik ben super tevreden en raad de behandeling absoluut aan!”

– Noortje.

“Na de behandeling zag mijn huid er onmiddellijk stralender en gezonder uit. Naomi is deskundig, zorgzaam en echt getalenteerd. Ik kan niet wachten op mijn volgende sessie. Bedankt Naomi voor de fantastische zorg!”
– Carmen.

Veel Gestelde Vragen

Het omvat het aanbrengen van een laag vloeibare koolstof over het gezicht, die diep in de poriën doordringt.

Omdat koolstof een geleidende kwaliteit heeft, wordt het perfect gecombineerd met een laser voor deze behandeling. Een laag koolstof wordt op het gezicht van de patiënt aangebracht en laat men zetten. Terwijl het zich zet, zal het afkoelen tot de lichaamstemperatuur van de patiënt en vuil en verontreinigingen uit de huidcellen absorberen. Vervolgens wordt er een speciale laser op het gezicht gericht die wordt aangetrokken door de geleiding van de koolstof. De koolstof begint de elektriciteit van het licht te absorberen en creëert een reactie die ervoor zorgt dat de koolstof verdampt en weggeblazen wordt.

Koolstof kan verontreinigingen binnen de huid absorberen, en wanneer de laser de koolstof vernietigt, vernietigt het ook alle verontreinigingen die werden geabsorbeerd, waardoor ze in het niets verdwijnen. Er wordt ook gezegd dat de laser dode huidcellen, mee-eters en olie verwijdert, zodat er niets anders overblijft dan pure schoonheid.

Het proces van een Carbon Laser Facial is bedoeld om de huid te exfoliëren, de poriegrootte te verminderen en de huidskleur te egaliseren, evenals het zachter maken van de huid en het meer stralend laten verschijnen.

De gezichtsbehandeling wordt met name aanbevolen voor mensen met een vette huid, omdat het acne-veroorzakende bacteriën vermindert en talgklieren (ook wel bekend als olieklieren) doet krimpen.

Deze niet-chirurgische behandeling zorgt voor minimale invasie terwijl toch volledige huidverjonging wordt geboden. In feite vindt de gezichtsbehandeling plaats op het oppervlak van je huid, maar de reactie die plaatsvindt, werkt dieper door in je cellen.

Deze procedure kan in minder dan een uur worden uitgevoerd en kan afhankelijk van het te behandelen gebied nog sneller zijn. De laserprocedure is vrijwel pijnloos. Sommigen hebben het gevoel van het wegvagen van onzuiverheden door de laser beschreven als tintelend, of als een lichte knijp. Aan het einde van de behandeling kan de huid licht warm aanvoelen door het proces. Dit is normaal en je optimale gezichtstemperatuur zal snel terugkeren.

Er is geen hersteltijd nodig na je carbon laser facial. Mogelijke bijwerkingen zijn jeuk, schilfering of roodheid. Het wordt aangeraden om zwemmen, gebruik van een hottub of heet water op de dag na je behandeling te vermijden, maar make-up kan slechts een paar uur later worden aangebracht, wat dit een perfecte huidverfrisser maakt voor een avondje uit.

De laser werkt op een zeer effectieve, maar nog steeds professioneel veilige, energie om je optimale resultaten te bieden. Hoewel veilig voor alle leeftijden en huidtypes, zullen degenen met zwaar beschadigde huid al hun opties willen bespreken met een medisch professional. Zoals bij alle behandelingen, staat SKIN klaar om eventuele vragen of zorgen die je hebt te beantwoorden met een gratis consultatie.

Het proces werkt als volgt:

  1. Aanbrengen van Koolstof: Eerst wordt een dunne laag vloeibare koolstof aangebracht op het gehele gezicht. Deze koolstoflaag dringt diep in de poriën van de huid door. Koolstof staat bekend om zijn vermogen om olie, vuil, dode huidcellen en andere onzuiverheden te absorberen.

  2. Q-Switched Nd:YAG: Nadat de koolstoflaag zich heeft gehecht aan de verontreinigende stoffen, wordt een gespecialiseerde laser gebruikt om het gezicht te behandelen. Deze laser heeft een specifieke golflengte die optimaal is afgestemd op de absorptie-eigenschappen van de koolstofdeeltjes. De laserstraal wordt door de koolstof geabsorbeerd, wat zorgt voor een sterke interactie tussen de laserenergie en de koolstofdeeltjes.

  3. Reactie van Koolstof en Laser: Wanneer de laserenergie door de koolstof wordt geabsorbeerd, veroorzaakt dit een kleine, gecontroleerde explosie van warmte. Deze explosie heeft het effect dat de koolstofdeeltjes, samen met de gebonden verontreinigingen en dode huidcellen, van het huidoppervlak worden geblazen. Deze actie helpt ook om de poriën grondig te reinigen.

  4. Huidverjonging: De hitte die door de laser wordt gegenereerd, werkt ook stimulerend op de onderliggende huidlagen. Het bevordert de aanmaak van collageen en de vernieuwing van huidcellen, wat leidt tot een vermindering van fijne lijntjes, rimpels en een verbetering van de huidtextuur en -toon. Bovendien heeft de laser een antibacteriële werking, wat bijdraagt aan het verminderen van acne-veroorzakende bacteriën.

  5. Veilig en Effectief: De combinatie van koolstof en laser biedt een veilige, effectieve behandeling voor huidverjonging zonder langdurige hersteltijd. Het is geschikt voor bijna alle huidtypes en leeftijden en biedt een breed scala aan voordelen, van poriënverfijning tot verbetering van de algehele huidkwaliteit.

Door deze unieke combinatie van koolstof en lasertechnologie, biedt de Carbon Laser Facial een krachtige maar veilige methode voor het verbeteren van de huid, waardoor het een populaire keuze is voor diegenen die streven naar een heldere, gezonde en verjongde uitstraling.

Niet Zeker Welke Behandeling Bij Jou Past? Laat Ons Je Helpen!

Het kiezen van de juiste huidbehandeling kan overweldigend zijn. Daarom bieden we bij SKIN Amsterdam een persoonlijk consult aan om jou te begeleiden naar de behandeling die perfect bij jouw huid past. Onze specialisten nemen de tijd om jouw huid te analyseren, luisteren naar je wensen en stellen een op maat gemaakt behandelplan voor.
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten