Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Milia Verwijderen

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Intake
Korte intake waar we de huid beoordelen en bepalen welke methode of behandeling het beste past. Daarnaast informeren we over de mogelijke risico’s en complicaties en wat je kan verwachten tijdens en na de behandeling.
Verwijderen

Er zijn verschillende manieren om millia te verwijderen, waaronder het gebruik van een naald of coagulatie, om de overtollige keratinecellen te verwijderen. In een paar minuten is de ingreep gedaan.

Advies
Het is mogelijk dat milia opnieuw terugkomen na behandeling, hoewel dit niet bij iedereen het geval is. Om het risico op het ontstaan van millia te verminderen, is het aanbevolen om een gezonde huidverzorgingsroutine te volgen, waaronder het regelmatig reinigen en exfoliëren van de huid.
Na de behandeling

De huid kan rond de milia rood en gezwollen zijn, maar dit zou binnen een paar dagen moeten verdwijnen. Hierdoor is de huid vatbaarder, wat kan leiden tot littekens of pigmentatie. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor goed herstel en de huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf om het risico op littekens of pigmentatie te verkleinen.

De behandeling
Behandeling

Naast het verwijderen van de milia, behandelen wij de huid in een ingekorte gezichtsbehandeling. Dit is een effectieve manier om de huid te hydrateren en te verzorgen, met name als je milia hebt. De behandeling is voornamelijk gericht op grondige reinigen voor het verminderen van keratine, herstellen en beschermen van de huid.

Enkele milia
Tijdens deze behandeling verwijderen wij een enkele milia.
Vele milia

Indien er veel milia aanwezig zijn is het raadzaam om samen met de huidspecialist te bepalen wat de mogelijk oorzaak is. De behandelaar kan meerdere of andere behandelingen overwegen en adviseren.

Details
15 min.

Het verwijderen van milia, ook wel gerstekorrels genoemd, is een kleine, pijnloze behandeling die vaak wordt uitgevoerd. Milia zijn kleine, witte of gele, harde bultjes die voorkomen op de huid en worden veroorzaakt door een ophoping van keratine onder de huid. Ze komen vooral voor op de oogleden, neus, wangen en kin en kunnen op elke leeftijd voorkomen.

Er zijn huidverzorgingsproducten die kunnen worden gebruikt om het ontstaan van milia te verminderen, zoals exfoliërende producten die helpen om de huid te reinigen en dode huidcellen te verwijderen. Dit kan helpen om de ophoping van keratine te verminderen en de kans op het vormen van milia te verkleinen.

Het verwijderen van milia is een cosmetische behandeling en niet noodzakelijk voor de gezondheid. In het algemeen is het verwijderen een kleine, pijnloze ingreep.

Tarieven
Milia verwijderen
€45

Digitale Cadeaubon

Als je een snelle en gemakkelijke manier wilt om jezelf of iemand te trakteren op een make-over, dan is een Skin-cadeaubon de juiste keuze. Geef de keuze uit de complete catalogus van de populairste merken of een van onze gezichtsbehandelingen. Geef het favoriete cadeau met een digitale Skin-cadeaubon.

Ook een Facial?

Tijdens onze SKIN Facial nemen we ook de tijd om milia te verwijderen. Overweeg je dus een uitgebreidere behandeling? Kies dan voor onze gezichtsbehandeling waarbij we, naast de gebruikelijke verzorging, ook deze kleine, witte bultjes effectief kunnen aanpakken.
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten