Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

AANDOENINGEN

Get That glow

Wat uw huidprobleem ook is, wij hebben de ervaring, kennis en professionele huidbehandelingen om op maat gemaakte resultaten te behalen.

Mee-eters / Blackheads

Zwarte puntjes, ook wel comedonen genoemd, zijn een veel voorkomend huidprobleem dat optreedt als de poriën van de huid verstopt raken en vervolgens verkleuren. De verstopte poriën bevatten talg, bacteriën en dode huidcellen. Zwarte puntjes zijn onschadelijk, maar kunnen lelijk zijn en zorgen voor een onzuivere huid.

Acne Littekens

Acne littekens zijn een veelvoorkomend probleem bij mensen met acne. Ze worden meestal veroorzaakt door een verstopte poriën, die vervolgens geïnfecteerd worden door bacteriën. Acne littekens kunnen variëren in grootte, vorm, kleur en diepte. Sommige littekens verdwijnen vanzelf, maar andere kunnen permanent zijn.

Gevoelige Huid

Huidroodheid is een aandoening waarbij de huid een roze of rode kleur krijgt. Deze aandoening kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder allergieën, eczeem, warmte, zonlicht en bepaalde medicijnen. Sommige vormen van huidroodheid kunnen ook een overgevoeligheidsreactie zijn.

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is een aandoening waarbij donkere vlekken op de huid kunnen verschijnen. Dit kan worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen, bepaalde medicijnen of zelfs een schimmelinfectie. 

Acne

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening waarbij jeugdige huid wordt beïnvloed. Het wordt meestal veroorzaakt door een overmatige productie van talg, wat leidt tot mee-eters, puistjes en soms zelfs abcessen.

Grove Poriën

Vooral bij de vettige huidtypes. Waar de huid meer talg produceert. Het talg bindt zich aan dode huidcellen en verstopt zo de poriën, waardoor ze groter lijken. De vergrote poriën kunnen leiden tot mee-eters, puistjes of andere huidproblemen.

Milia / Gerstekorrel

Een gerstekorrel is een verdikte huidstructuur die voorkomt op gebieden met een grotere huidspanning, zoals de wangen, neus en voorhoofd. Het wordt gekenmerkt door kleine, harde bultjes die kunnen uitsteken boven het huidoppervlak.

Doffe huid

Een doffe huid is een huid die niet helder of glanzend is en lijkt dof en vermoeid. Dit kan worden veroorzaakt door factoren zoals vervuiling, slechte bloedcirculatie, uitdroging, veroudering en ongezonde levensstijl.

Vochtarme Huid

Een vochtarme huid is een huid die niet voldoende gehydrateerd is en hierdoor droog, strak en soms schilferend aanvoelt. Dit kan worden veroorzaakt door factoren zoals koud weer, airconditioning, hot showers, en het gebruik van bepaalde producten.

Waarom Skin?

Producten die werken

Onze huidspecialisten zijn gek van huidverzorging, ze proberen elk ingrediënt en product uit, zodat de gezondheid van je huid op lange termijn voorop staat, voor mooie flessen en trendy ingrediënten.

Professionele begeleiding

Je zult niet alleen met een Glow vertrekken, maar ook met een vernieuwd kennis van je huid, klaar om je thuisroutine moeiteloos te onderhouden.

Gepersonaliseerde ervaring

Je huidtype verandert zelden, maar je huidconditie wel. We kijken eerst naar je huid om te bepalen wat er diep onder de oppervlakte aan de hand is, voordat we iets aanraden of behandelen.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten