Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Chemische Peeling

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Eerste keer

Voor deze behandeling is er vooraf een consult nodig waarin we vragen stellen over medische aandoeningen, medicijngebruik, allergieën, omdat dit van invloed kan zijn op de veiligheid en effectiviteit van de behandeling. We bepalen of een chemische peeling geschikt is voor jouw huidtype en huidproblemen. En tijdens het consult kun je ook eventuele vragen of zorgen bespreken die je hebt over de behandeling.

Pre Treatment
Om je voor te bereiden op een chemische peeling, is het belangrijk om producten te vermijden die de huid kunnen irriteren of exfoliëren, zoals retinols, exfolianten, zuren en zelfbruiners. Het is ook aan te raden om uit de zon te blijven en een zonbeschermingsfactor (SPF) te gebruiken om de huid te beschermen tegen de zon. Daarnaast is het belangrijk om bij de volgende keer de instructies van de huidspecialist op te volgen om de huid voor te bereiden op de behandeling. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je bepaalde producten moet gebruiken of vermijden.
Direct na
Je huid kan de volgende symptomen vertonen: tintelingen, branderig gevoel, jeuk, droogheid, roodheid of trekkerig aanvoelen. Dit is normaal; je kunt echter een hydraterende / herstellende crème gebruiken om je huid te kalmeren. Doe deze periode geen zware oefeningen. Vermijd hittebronnen, zoals sauna’s en stoombaden. Vermijd actieve exfoliërende producten, zoals retinoïden (retinol, tretinoïne), AHAs (glycolzuur, melkzuur), BHAs (salicylzuur) en benzoylperoxide. Draag onmiddellijk na de behandeling en elke dag na de behandeling een SPF van minimaal 30+ om hyperpigmentatie te voorkomen
3 Dagen later
Je huid zal droog en schilferig zijn, peeling of afschilfering is normaal. Het is het beste om dit proces op natuurlijke wijze te laten herstellen, pluk of trek niet aan de huid (dit kan leiden tot verkleuring / hyperpigmentatie ). Na drie tot vier dagen zou het grootste deel van het afschilferen afgerond moeten zijn, maar het kan tot vijf tot zeven dagen duren voordat je frisse, nieuwe huid is ontwikkeld.
7 Dagen later
De peelingperiode zou voorbij moeten zijn en je huid zou goed moeten voelen. Zorg ervoor dat je huid gehydrateerd blijft en ga door met je huidverzorgingsroutine.
2 tot 6 weken
Je huid kan weer een nieuwe intensieve behandeling aan. Je kan deze behandeling afhankelijk van de peeling sterkte eens in de 2 tot 6 weken ondergaan om je beste resultaten te behalen en je huidproblemen aan te pakken. Tijdens een kuur bouwen we de peeling op. Door de behandelingen op te bouwen, worden de lagen van de huid diepgaander geëxfolieerd, wat leidt tot een beter en langduriger resultaat.
Details
vanaf €100
Let op: Consult vereist voor de eerste keer.
Chemische peelings zijn een van de mooiste behandelingen om de de uitstraling van de huid te verbeteren het werkt o.a. op: rimpels, acne littekens, actieve acne, pigmentatie en verbetert de algehele conditie van de huid. De huidcellen wordt geactiveerd om te vernieuwen door de toepassing van verschillende zuren, waaronder AHA’s/BHAs en TCA (trichloroacetaatzuur).
Tarieven
Consult + Behandeling
v.a. €100
Peeling super superficial
€100
Peeling Medium Depth
€130
↳ Pakket van 5
€500
Peeling + Microneedling
€170
↳ Pakket van 5
€700

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Ik ben langs geweest voor een peeling behandeling. Deze had ik wel vaker gedaan ergens anders maar hier werd er echt meer tijd voor genomen. Ben heel erg tevreden en ga zeker vaker komen. Echt een aanrader.”

– Lotte B.

“Ik kwam om mijn pigmentvlekken te laten behandelen. De dag van mijn afspraak had ik een flinke acne uitbraak. De dag erna was daar nauwelijks nog wat van over. Voor het resultaat van de pigmentvlekken moet ik nog even wachten.”

– Noa A.

“Heb inmiddels al een aantal peelings gehad. Super tevreden, mijn huid is nog nooit zo zacht en gezond geweest. Altijd goed advies over al je vragen. Zeker een aanrader!”

– Julia S.

Een Cadeautje?!

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau, dan is een cadeaubon van SKIN een perfecte keuze! Vrij voor iedereen te besteden naar smaak en interesses, past bij ieder. Kortom, met een cadeaubon van Skin geef je altijd een origineel en persoonlijk cadeau!

Welke behandeling?!

Tijdens een intake kunnen we je huid beoordelen en bepalen welke behandeling het beste bij jouw specifieke huidtype en -behoeften past. Zo zorgen we ervoor zorgen dat je de juiste behandeling krijgt voor de beste resultaten.
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten