Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Signature Facial

BENEFITS
EERSTE KEER
Pre Treatment
Korte intake met informatie over je medische voorgeschiedenis, huidtype, eventuele allergieën en medicijnen die je gebruikt. Als de intake is voltooid, kan de behandeling beginnen.
Post Treatment
Na de behandeling krijg je productadvies om je huid thuis te onderhouden en te verzorgen. Dit kan bestaan uit specifieke huidverzorgingsproducten zoals reinigers, toners, serums en moisturizers. Er zal rekening gehouden worden met je huidtype, huidproblemen en doelen.
Power Cleanse Express Facial

4 Stappen

De Power Cleanse Express Facial, een snelle maar effectieve behandeling van 30 minuten die vier stappen van onze Signature Facial omvat, zij het zonder de booster. Deze krachtige reiniging is ontworpen om de huid een grondige reiniging te geven en tegelijkertijd verfrissing, perfect voor wie op zoek is naar een opfrisbeurt van de huid.
SKIN Facial
Dubbele reiniging

De eerste stap is om de huid te reinigen met een olie- of balm-based cleanser, die de huid zachtjes reinigt en vuil verwijdert zonder de huid uit te drogen. De tweede stap is om de huid te reinigen met een water-based cleanser, die dieper in de poriën reinigt en ervoor zorgt dat de huid grondig schoon is.

Milde chemische peeling

Wordt gebruikt om de huid te exfoliëren en te verfijnen. Bij deze stap wordt een chemische oplossing aangebracht op de huid, die de bovenste laag van de huid verwijdert en ervoor zorgt dat nieuwe huidcellen naar boven komen. Dit kan helpen om talg te verminderen en de huid te verbeteren, waardoor de huid er gezonder en stralender uitziet. Milde chemische peelings zijn meestal veilig voor gebruik op alle huidtypes.

Onzuiverheden verwijderen
Extracties, professioneel verwijderen van onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. Dit helpt om ontstekingen te verminderen en om het overtollige talg te verwijderen, wat kan bijdragen aan het voorkomen van nieuwe onzuiverheden. Deze manier voorkomt zo veel mogelijk huidirritatie en infecties bij het verwijderen van onzuiverheden.

Booster

Een huidverbeterende booster, zoals een cryofacial of bindweefselmassage, wordt toegepast om de doorbloeding te verbeteren en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren, wat resulteert in een prachtige gloed op de huid.
Nazorg
Voorbereiden van de huid om met een verzorgde en beschermde huid de deur uit te gaan. Het is belangrijk om je huid te beschermen tegen invloeden van buiten, zoals de zon, kou en wind, om huidirritatie en beschadiging te voorkomen.
Advanced Signature facial
Upgrade
Bij de Advanced Signature Facial wordt naast de booster verder uitgebreid met huidverbeterende apparatuur of een masker om de huid te verfijnen en te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het gebruik van cryotherapie, Koreaanse AquaPeel of lichttherapie om de huid te verstevigen en te verstrakken, of het aanbrengen van een kalmerend masker om roodheid te verminderen en de huid te kalmeren. Deze extra upgrade helpt de resultaten van de gezichtsbehandeling te versterken en laat de huid stralen.
Details
vanaf €75
Geniet van onze gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Onze huidspecialisten zullen een kort consult uitvoeren om te bepalen wat de behoefte van je huid is. Vervolgens passen we de behandeling aan op jouw unieke huid en doelen. Laat je huid stralen met een reiniging, verwijderen van onzuiverheden, milde chemische peeling en nazorg. Afsluiten met advies over huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Upgrade de klassieke gezichtsbehandeling Signature Facial naar onze Advanced Signature Facial voor nog betere resultaten. Hier zullen we gebruik maken van huidverbeterende apparatuur in de vorm van Cryotherapie, Korean AquaPeel of Lichttherapie om de huid te verfijnen en te verbeteren of we brengen een van onze herstellende maskers aan.
Tarieven
Power Cleanse Express Facial
30min.
€75
Signature Facial
45min.
€95
Advanced Signature Facial
60min.
€120
↳ Pakket van 5
€500

Reviews

“Wat een fijne ervaring zeg! Ik kwam op aanraden van mijn zus langs voor een advanced skin facial en die doet zijn naam alle eer aan. Ik heb veel last van een droge/schilferige huid. Sinds ik met Nadine’s adviezen en de producten aan de slag ben gegaan, ziet mijn huid er al stukken beter uit en voelt ook beter. “

– Jan B.

“Een prachtige salon, clean en strak. Erg professioneel. Ik werd super ontvangen door Nadine die mij ook de skin facial behandeling heeft gegeven. De behandeling werd geheel op mijn huid aangepast. Lotte legde alles zeer goed uit en gaf ook goede adviezen.”

– Mirthe C.
“Wat een beleving! Ik heb een heerlijke advanced skin facial gehad. Verschillende producten toegepast, een ijsmassage als afsluiter, klassieke muziek voor de sfeer, een dekentje om lekker warm te blijven en ontzettend gezellig gezelschap. Een aanrader :-)”
– Carlijn R.

Het leukste cadeau!

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders, dan is deze cadeaubon van SKIN een geweldige keuze! Met deze cadeaubon kun je jezelf verwennen met een verzorgende of huidverbeterende gezichtsbehandeling, of iemand anders blij maken met dit leuke cadeau.

Niet zeker welke behandeling je moet kiezen?

Een intensieve gezichtbehandeling? Plan een consult met een van onze huidspecialisten en kijk welke behandeling voor jou het meest geschikt is!

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten