Your Cart

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden

SKIN Facial Treatments

BENEFITS
EERSTE KEER
Pre Treatment
Korte intake met informatie over je medische voorgeschiedenis, huidtype, eventuele allergieën en medicijnen die je gebruikt. Als de intake is voltooid, kan de behandeling beginnen.
Post Treatment
Na de behandeling krijg je productadvies om je huid thuis te onderhouden en te verzorgen. Dit kan bestaan uit specifieke huidverzorgingsproducten zoals reinigers, toners, serums en moisturizers. Er zal rekening gehouden worden met je huidtype, huidproblemen en doelen.
SKIN Facial
Dubbele reiniging

De eerste stap is om de huid te reinigen met een olie- of balm-based cleanser, die de huid zachtjes reinigt en vuil verwijdert zonder de huid uit te drogen. De tweede stap is om de huid te reinigen met een water-based cleanser, die dieper in de poriën reinigt en ervoor zorgt dat de huid grondig schoon is.

Milde chemische peeling

Wordt gebruikt om de huid te exfoliëren en te verfijnen. Bij deze stap wordt een chemische oplossing aangebracht op de huid, die de bovenste laag van de huid verwijdert en ervoor zorgt dat nieuwe huidcellen naar boven komen. Dit kan helpen om talg te verminderen en de huid te verbeteren, waardoor de huid er gezonder en stralender uitziet. Milde chemische peelings zijn meestal veilig voor gebruik op alle huidtypes.

Onzuiverheden verwijderen
Extracties, professioneel verwijderen van onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. Dit helpt om ontstekingen te verminderen en om het overtollige talg te verwijderen, wat kan bijdragen aan het voorkomen van nieuwe onzuiverheden. Deze manier voorkomt zo veel mogelijk huidirritatie en infecties bij het verwijderen van onzuiverheden.
Nazorg
Voorbereiden van de huid om met een verzorgde en beschermde huid de deur uit te gaan. Het is belangrijk om je huid te beschermen tegen invloeden van buiten, zoals de zon, kou en wind, om huidirritatie en beschadiging te voorkomen.
Advanced skin facial
Upgrade

De SKIN Facial kan worden uitgebreid met huidverbeterende apparatuur of een masker om de huid te verfijnen en te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het gebruik van cryotherapie om de huid te verstevigen en te verstrakken, of het aanbrengen van een kalmerend masker om roodheid te verminderen en de huid te kalmeren. Deze extra upgrade helpt om de resultaten van de gezichtsbehandeling te versterken en de huid te laten stralen.

Details
vanaf €79
Geniet van onze gepersonaliseerde klassieke gezichtsbehandeling. Onze huidspecialisten zullen een kort consult uitvoeren om te bepalen wat de behoefte van je huid is. Vervolgens passen we de behandeling aan op jouw unieke huid en doelen. Laat je huid stralen met een reiniging, verwijderen van onzuiverheden, milde chemische peeling en nazorg. Afsluiten met advies over huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Upgrade de klassieke gezichtsbehandeling SKIN Facial naar onze Advanced SKIN Facial voor nog betere resultaten. Hier zullen we gebruik maken van huidverbeterende apparatuur in de vorm van cryotherapie om de huid te verfijnen en te verbeteren of we brengen een van onze herstellende maskers aan.
Tarieven
SKIN Facial
€79
Advanced SKIN Facial
€94,50

Reviews

“Wat een fijne ervaring zeg! Ik kwam op aanraden van mijn zus langs voor een advanced skin facial en die doet zijn naam alle eer aan. Ik heb veel last van een droge/schilferige huid. Sinds ik met Nadine’s adviezen en de producten aan de slag ben gegaan, ziet mijn huid er al stukken beter uit en voelt ook beter. “

– Jan B.

“Een prachtige salon, clean en strak. Erg professioneel. Ik werd super ontvangen door Nadine die mij ook de skin facial behandeling heeft gegeven. De behandeling werd geheel op mijn huid aangepast. Lotte legde alles zeer goed uit en gaf ook goede adviezen.”

– Mirthe C.
“Wat een beleving! Ik heb een heerlijke advanced skin facial gehad. Verschillende producten toegepast, een ijsmassage als afsluiter, klassieke muziek voor de sfeer, een dekentje om lekker warm te blijven en ontzettend gezellig gezelschap. Een aanrader :-)”
– Carlijn R.

Het leukste cadeau!

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders, dan is deze cadeaubon van SKIN een geweldige keuze! Met deze cadeaubon kun je jezelf verwennen met een verzorgende of huidverbeterende gezichtsbehandeling, of iemand anders blij maken met dit leuke cadeau.

Niet zeker welke behandeling je moet kiezen?

Een intensieve gezichtbehandeling? Plan een consult met een van onze huidspecialisten en kijk welke behandeling voor jou het meest geschikt is!

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten