Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Laser Behandeling

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Consult

Een zorgvuldig consultatieproces is essentieel voordat je met je laserbehandeling begint. Tijdens dit consult evalueren we je huidtype en -conditie en bespreken we je medische achtergrond. We geven een uitgebreide uitleg over de laserprocedure, wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling, en welke resultaten mogelijk zijn. Een huidtest kan worden uitgevoerd om te zien hoe je huid reageert op de laser, om de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen. Dit consult garandeert een veilige en effectieve behandeling die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op je laserbehandeling, is het belangrijk om enkele richtlijnen te volgen. Vermijd zonblootstelling en zonnebanken voorafgaand aan je behandeling en stop met waxen, epileren of het gebruik van ontharingscrèmes op het behandelgebied. Scheren is toegestaan en aanbevolen voorafgaand aan de behandeling. Vermijd huidirriterende producten en zorg ervoor dat je huid schoon is op de dag van de behandeling. Informeer ons over alle medicatie en gezondheidsproblemen.
Direct na de behandeling
Na een laserbehandeling kun je wat roodheid en zwelling verwachten, vergelijkbaar met een lichte zonnebrand. Deze symptomen verdwijnen meestal snel. Het behandelde gebied kan tijdelijk donkerder worden, met name bij pigmentbehandelingen. Bescherm de huid tegen de zon en volg de nazorginstructies op voor een optimaal resultaat.
Resultaat
De resultaten ontwikkelen zich geleidelijk en zijn afhankelijk van het behandelde probleem. Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn voor het beste resultaat. Realistische verwachtingen zijn belangrijk en onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.
Details
vanaf €75

Ontdek de geavanceerde niet-ablatieve lasertherapie bij SKIN, een oplossing voor diverse huidproblemen. Onze state-of-the-art lasers bieden effectieve, niet-invasieve behandelingen voor huidverjonging, roodheid, pigmentatieproblemen, en meer. Deze technologieën zijn speciaal ontworpen om de huid te verbeteren zonder de oppervlaktelagen te beschadigen, waardoor een sneller herstel en minder risico’s ontstaan.

Deze geavanceerde lasers zijn effectief voor een scala aan huidbehandelingen, waaronder het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, behandelen van pigmentvlekken en vaatjes, en het verbeteren van de algehele huidtextuur. Met nauwkeurig afgestemde energiepulsen richten onze lasers zich op specifieke huidlagen, wat resulteert in een frissere, jonger ogende huid. Deze behandelingen zijn op maat gemaakt voor jouw unieke huidbehoeften en kunnen worden gecombineerd met andere huidverbeterende procedures voor optimale resultaten.

Tarieven
Consult Laser
Vrijblijvend
Consult + Behandeling
v.a. €75
Vervolgbehandeling Laser Klein
€75
Vervolgbehandeling Laser Groot
€120
Vervolgbehandeling Laser Geheel
€175

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.
Consult
Consult
vrijblijvend
Consult + Behandeling
v.a. €75

* Wij hanteren een No Show tarief als schadevergoeding voor het niet nakomen van afspraken. Dit geldt voor alle afspraken die minder dan 12 uur van tevoren worden afgezegd. Tarieven zijn het volledige bedrag van de geboekte behandeling.

Vervolgbehandelingen
Laser Gelaat – Klein
10min.
€75
Laser Gelaat – Groot
20min.
€120
Laser Gelaat – Geheel
30min.
€175
Laser Decolleté
30min.
€175
Laser Hals
30min.
€175
Laser Handen
20min.
€120

Reviews

Ik had altijd al last van opvallende vaatjes op mijn benen, wat me erg onzeker maakte, vooral in de zomer. De laserbehandelingen bij SKIN hebben een ongelooflijk verschil gemaakt. Na een paar sessies zijn de vaatjes aanzienlijk vervaagd en voel ik me veel comfortabeler in mijn huid. Een grote dank aan het deskundige team van SKIN voor hun professionaliteit en zorg.

– Julia

“Al jaren worstelde ik met algemene roodheid in mijn gezicht, wat me erg zelfbewust maakte. De laserbehandeling bij SKIN heeft deze roodheid drastisch verminderd.

– Thomas

Door jarenlange blootstelling aan de zon had ik last van pigmentvlekken, wat me ouder deed lijken dan ik me voelde. De lasertherapie bij SKIN heeft niet alleen de pigmentvlekken verminderd, maar mijn huid ziet er ook frisser en jonger uit. De behandeling was snel, comfortabel en het team was altijd vriendelijk en ondersteunend. Ik ben erg tevreden met de resultaten en zou deze behandeling zeker aanbevelen.

– Sandra.

Veel Gestelde Vragen

De LP:YAG 1064 en Q-Switched YAG 532 en 1064 lasers zijn geavanceerde niet-ablatieve lasertherapieën. Ze werken door geconcentreerde lichtenergie te leveren aan specifieke huidlagen. Deze energie wordt geabsorbeerd door pigmenten en andere onregelmatigheden in de huid, wat helpt bij het verminderen van pigmentatie, vaatproblemen en andere huidonvolkomenheden, terwijl de omliggende huid intact blijft.
Na een laserbehandeling kun je lichte roodheid of zwelling ervaren, vergelijkbaar met een zonnebrand. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot dagen. Het behandelde gebied kan ook tijdelijk donkerder worden, vooral bij pigmentbehandelingen. Het is essentieel om de huid te beschermen tegen zonlicht en de nazorginstructies strikt op te volgen.
Resultaten kunnen variëren afhankelijk van het type behandeling en de aandoening die wordt behandeld. Over het algemeen beginnen de eerste zichtbare verbeteringen binnen enkele weken na de behandeling zichtbaar te worden. Voor optimale resultaten zijn vaak meerdere sessies nodig.
Ja, laserbehandelingen bij SKIN zijn veilig wanneer ze worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde huidtherapeuten. We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen en voeren een grondige huidanalyse en consultatie uit om de beste en veiligste behandeling voor jouw huidtype te garanderen.
Niet-ablatieve laserbehandelingen bieden diverse voordelen, zoals minimale hersteltijd, minder risico op complicaties, en effectieve behandeling van diverse huidproblemen. Ze zijn bijzonder effectief voor het verbeteren van huidtextuur, het verminderen van pigmentatie, en het bevorderen van huidverjonging zonder de opperhuid te beschadigen.
Ja, laserbehandelingen kunnen vaak gecombineerd worden met andere huidverzorgingsprocedures voor maximale resultaten. Dit hangt af van je specifieke huidtype en de doelen die je wilt bereiken. Tijdens het consultatieproces zullen we de beste behandelcombinaties voor jouw huid bespreken.
IPL is een effectieve manier om ongelijkmatige huidverkleuring te behandelen, ongewenste pigmentatie te verminderen en roodheid te minimaliseren. Het stimuleert ook de aanmaak van nieuw collageen, wat helpt de huidtextuur te verbeteren. De meeste cliënten hebben minstens drie tot zes maandelijkse behandelingen nodig voordat ze optimale resultaten zien.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ervaar je problemen met je huid, zoals ongewenste roodheid, vaatjes of fijne lijntjes, en ben je op zoek naar een effectieve oplossing? Wil je een gladdere, jeugdigere huid? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze ervaren huidspecialisten bij SKIN.

Tijdens dit consult analyseren we je huid grondig en bieden we een op maat gemaakt behandeladvies, specifiek gericht op jouw individuele huidproblemen. Samen met ons team ontdek je hoe je met onze geavanceerde laserbehandelingen een gezonde, stralende huid kunt bereiken. Maak vandaag nog je afspraak en begin aan de reis naar een verfijnde, verjongde huid.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten