Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Mee-eter Behandelingen

Bevrijd je huid van mee-eters met onze effectieve oplossingen.

Mee-eter Behandelingen bij SKIN

Hebben mee-eters invloed op de helderheid van uw huid en uw zelfvertrouwen? Bij SKIN bieden we gespecialiseerde behandelingen om effectief mee-eters aan te pakken, zodat u een helderdere en gezondere teint kunt bereiken.

Onze deskundige huidspecialisten begrijpen de complexiteit van het verwijderen en voorkomen van mee-eters. Of u nu te maken hebt met incidentele mee-eters of meer aanhoudende problemen, wij zijn hier om professionele zorg te bieden. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen een gladde, mee-eter-vrije huid te bereiken.

Neem contact op

Verbind met ons om te ontdekken hoe we je kunnen helpen een gladde, mee-eter-vrije huid te bereiken.

Waarom bij ons boeken

Op Maat Gemaakte Mee-eter Verwijderingsplannen

Aangepast aan uw unieke huidtype en zorgen.

Expertise in Huidhelderheid

Succesvol behandelen van een breed scala aan mee-eter gerelateerde problemen.

Gratis, Vrijblijvend Consult

Begin uw weg naar een heldere huid met een gratis eerste consult.

Twee Handige Locaties in Amsterdam

Toegankelijke, professionele zorg door de hele stad.

Samenwerking met Zorgverzekeringen

Samenwerkingen die uw behandelingskosten kunnen helpen beheersen.

Wat we behandelen

Mee-eter Verwijdering

Effectieve, zachte extractie en behandeling van mee-eters

Reiniging van poriën

Diepe reiniging behandelingen om verstopte poriën te minimaliseren en te reinigen.

Verbetering van Huidtextuur

Verbeteren van de algehele huidtextuur en het verminderen van poriezichtbaarheid.

Preventiestrategieën

Advies en behandelingen om toekomstige vorming van mee-eters te voorkomen.

Clear Skin

Facial Treatments

Efective Skincare

Senior Therapists

Latest Technologies

“Het behandelen van mee-eters gaat verder dan eenvoudige extractie; het gaat om het begrijpen van de behoeften van uw huid en het behouden van de gezondheid ervan. We gebruiken een mix van bewezen technieken en gepersonaliseerd huidverzorgingsadvies om niet alleen mee-eters te verwijderen, maar ook om hun terugkeer te voorkomen.

Ons doel is om u langetermijnoplossingen te bieden voor een heldere en stralende teint.”

Naomi – Huidspecialist bij SKIN

Hoe Behandelen We Mee-eters?

Elk geval van mee-eters is uniek en onze behandelingen zijn specifiek afgestemd op individuele huidtypes en zorgen, inclusief:

Wat te Verwachten Tijdens Uw Behandelingstraject voor mee eters:

STAP EEN

Eerste Consult:
Begrip van uw specifieke zorgen en doelen voor het verminderen van mee-eters

STAP TWEE

Uitgebreide Historieoverzicht:
Beoordelen van uw medische en huidgeschiedenis voor een op maat gemaakte aanpak.

STAP DRIE

Diepgaande Huidanalyse:
Geavanceerde technologie om de conditie en behoeften van uw huid te evalueren.

STAP VIER

Gepersonaliseerd Behandelplan:
Een specifieke strategie creëren om uw zorgen over doffe huid aan te pakken.

STAP VIJF

Behandelingssessie:
Directe behandelingsoptie beschikbaar na het consult, gericht op het revitaliseren van uw huid.

Hoor van onze tevreden klanten

De ervaringen van onze klanten spreken boekdelen over onze toewijding en expertise. Lees hun verhalen om de impact van onze behandelingen op hun huid en leven te zien.
Tipo Ta
Tipo Ta
2023-12-11
Vriendelijk en professioneel personeel.
Hassan Meftah
Hassan Meftah
2023-11-08
Leuk professioneel personeel. Als zeer prettig ervaren.
Sarah Bo
Sarah Bo
2023-10-18
Gloria van Breukelen
Gloria van Breukelen
2023-09-15
Tim Craig
Tim Craig
2023-09-15
As a 49 year old man with no more experience of facial care than smothering myself with "Nivea for Men" I was driven to the world of face care by a very dry, flakey face. So with some trepidation I was booked for a facial with Nancy at SKIN. It was a absolutely fantastic experience - Nancy explained everything that was going on very clearly and steamed, smeared, wiped, squeezed and blasted by face with powerful red light. I've now got a routine to care for my face and no more excessive dryness. Will be back for sure!
Gulsum
Gulsum
2023-07-31
Een Advanced Skin Facial treatment bij Winke gehad. Ik werd er fijn ontvangen met een korte intro, omdat ik momenteel zwanger ben werden er een aantal dingen van de lijst geschrapt. Hiervoor in de plaats een infrarood therapie gehad, kortom veel aandacht en liefde voor klanten. De fijne producten en uitleg bij elke stap zorgden voor een aangenaam gevoel. Ik ben blij en kom hier zeker weer langs!
Jakob Coenen
Jakob Coenen
2023-07-14
Erg schoon
Samantha R
Samantha R
2023-07-11
I don’t often write reviews, but this one deserves attention! After 4 years of struggling with skin issues, i was referred by a friend to Dr Zabaleta and she was adamant that he had made her skin “ridiculously beautiful”! After just 2 treatments I saw some significant improvement. Dr Armando customizes the treatment to the skin type and even considers the impact and reaction of well known products on my tanned, ultra sensitive skin which required a much more delicate approach and with basic products. Previously, I’ve had spent €€€€ on products and treatments over the last 4 years - that were actually causing more damage to my skin, until I discovered Dr Zabaleta and his team. In my intake, he considered medical & lifestyle topics which also helped to spotlight- the true underlying cause of the skin issue. I didn’t feel oversold as the products reccomended are easily accessible and don’t cost a fortunate and he never imposes any of it! He is very direct to even tell you when you don’t need a treatment! 😅 All in all - great customer service and support. A very happy client here and would totally recommend! 6 stars for me! Thank you Team!

Voor & Na

Spannend nieuws zojuist binnen! Onze klanten stralen positiviteit uit en hebben een onmiskenbare innerlijke gloed.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Verken onze FAQ-sectie voor snelle antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, afspraken en meer. Jouw schoonheidsreis begint hier.

Mee-eters zijn een vorm van acne die optreedt wanneer de poriën van de huid verstopt raken met talg en dode huidcellen. Ze zijn meestal te herkennen aan de kleine, donkere puntjes op de huid. Mee-eters komen meestal voor op de neus, voorhoofd en kin, en kunnen vaak behandeld worden met huidverzorgingsproducten die zijn ontworpen om de poriën te verkleinen en de huid te reinigen. Het is belangrijk om de huid regelmatig te reinigen en te hydrateren om blackheads te voorkomen. Als je last hebt van frequente of ernstige blackheads, boek dan een afspraak voor een professioneel advies en behandeling.

Mee-eters komen vaak voor en kunnen een frustrerende ervaring zijn voor degenen die ermee te maken hebben. Gelukkig zijn er veel manieren om dit te behandelen en te verbeteren. Bij SKIN in Amsterdam zijn we gespecialiseerd in huidverzorging en beschikken we over huidspecialisten en huidtherapeuten die u kunnen helpen om een gezonde en stralende huid te bereiken.

Mee-eters zijn verstopte poriën in de huid, vaak gevuld met talg, dode huidcellen en andere bacteriën. De oorzaken van mee-eters kunnen variëren, waaronder een overproductie van talg, verstopping van de poriën door dode huidcellen, verkeerde huidverzorging en sommige hormonale veranderingen.

Mee-eters zijn verstopte talgklieren in de huid. De volgende factoren kunnen bijdragen aan het ontstaan van mee-eters:

  1. Overproductie van talg: Talg is een natuurlijk vet dat wordt geproduceerd door de talgklieren in de huid. Wanneer er te veel talg wordt geproduceerd, kan dit leiden tot verstopte poriën en mee-eters.
  2. Dode huidcellen: Dode huidcellen kunnen zich ophopen op de huid en de poriën verstoppen, waardoor mee-eters kunnen ontstaan.
  3. Hormonale veranderingen: Hormonale veranderingen, zoals tijdens de puberteit of tijdens de menopauze, kunnen leiden tot een toename van de talgproductie en dus tot mee-eters.
  4. Cosmetica: Sommige cosmetica, zoals vette crèmes en producten met een hoge concentratie aan olie, kunnen de poriën verstoppen en mee-eters veroorzaken.
  5. Genetische aanleg: Sommige mensen hebben een genetische aanleg voor het ontwikkelen van mee-eters.

Om te helpen voorkomen of verbeteren van mee-eters is het belangrijk om de huid te reinigen, producten te gebruiken die bij uw huidtype passen en regelmatig te exfoliëren. Overleg altijd met een huidspecialist of huidtherapeut voor persoonlijk advies

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten