Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Ontharen

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Voorbereiding
Voor een optimaal resultaat van uw IPL-ontharingsbehandeling is het essentieel om je huid goed voor te bereiden. Vermijd minstens twee weken voor de behandeling blootstelling aan de zon, zonnebanken en zelfbruinende producten. Dit vermindert het risico op huidirritatie. Gebruik ook geen exfoliërende producten zoals scrubs of peelings op het te behandelen gebied gedurende ten minste drie dagen voorafgaand aan de behandeling. Let op met medicatie: fotosensibiliserende medicijnen, zoals sommige antibiotica, moeten ten minste tien dagen voor de behandeling vermeden worden. En vergeet niet om een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken voor en na de behandeling.
Consult
Voor iedereen die voor het eerst bij ons doen we eerst een consult voordat we met de behandelingen beginnen. Tijdens dit consult beoordelen we je huidtype en bespreken je medische geschiedenis om ervoor te zorgen dat de IPL-behandeling veilig en geschikt is voor je. We willen er zeker van zijn dat de behandeling aan je verwachtingen voldoet en de beste resultaten oplevert.

Het consult stelt ons ook in staat om eventuele vragen te beantwoorden die je mogelijk hebt over de procedure, het verwachte resultaat en eventuele bijwerkingen. We nemen de tijd om je persoonlijke wensen en doelen te begrijpen, zodat we de behandeling kunnen aanpassen aan je specifieke behoeften. Op deze manier kun je met vertrouwen beginnen aan de behandeling.
De behandeling
De behandeling voelt aan als kleine, snelle prikjes op de huid, vergelijkbaar met het gevoel van een rubberen bandje dat tegen de huid klapt. Hoewel sommige mensen dit als licht oncomfortabel ervaren, is het over het algemeen goed te verdragen. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied, maar meestal duurt een sessie tussen de 15 en 30 minuten.

Gedurende de behandeling gebruikt de behandelaar een handstuk dat lichtpulsen uitzendt op het huidoppervlak. Dit kan een licht warm gevoel geven, maar door de ingebouwde koelsysteem blijft dit gevoel beheersbaar en comfortabel. Het is normaal dat het behandelde gebied direct na de sessie wat rood en licht gezwollen aanvoelt, vergelijkbaar met een lichte zonnebrand. Deze reactie verdwijnt meestal binnen enkele uren.
Na de Behandeling
Direct na de behandeling is het belangrijk om je huid te verzorgen en te beschermen. Vermijd direct zonlicht en zorg dat je altijd zonnebrandcrème draagt om je huid tegen UV-straling te beschermen. Mocht je huid na de behandeling gevoelig zijn, dan kan een ijspak helpen om de huid te kalmeren. Je kunt tussen de behandelingen door scheren, maar vermijd waxen of het gebruik van ontharingscrèmes, omdat deze de effectiviteit van de behandeling kunnen beïnvloeden.
Resultaten en Frequentie
Na je eerste behandeling zal je binnen ongeveer twee weken merken dat het haar begint uit te vallen. Voor de beste resultaten is het echter belangrijk om alle aanbevolen sessies te voltooien. Dit zorgt voor een gladde, haar loze huid. We adviseren doorgaans 6 tot 10 behandelingen, afhankelijk van de haargroei, haartype en kleur, en de grootte van het behandelgebied. De afspraken worden ongeveer om de 4 weken gepland voor het gezicht en om de 6 weken voor het lichaam. Dit schema zorgt ervoor dat elke haarfase effectief wordt behandeld en biedt de beste kans op een langdurig glad resultaat.
Details
vanaf €50
Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met een zijdezachte huid, vrij van de dagelijkse strijd met scheermesjes, pijnlijke waxbehandelingen of het gedoe van epileren. IPL-ontharing maakt dit mogelijk. Onze FDA/CE gecertificeerde technologie richt zich op de haarfollikels met geconcentreerde lichtstralen, die door het pigment in de haartjes worden geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt de haarfollikels en remt de toekomstige haargroei, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van haar op de behandelde gebieden.

Het mooie van IPL-ontharing is de veelzijdigheid ervan. Of je nu last hebt van ongewenste haargroei op je benen, onderarmen, bikinilijn of gezicht, IPL is zacht genoeg voor de gevoelige huid, maar krachtig genoeg om effectief te zijn over het hele lichaam. Met elke sessie zul je merken dat de haargroei vermindert, terwijl je huid zachter en gladder wordt.
Tarieven
Consult Ontharen Gelaat
Vrijblijvend
Consult Ontharen Lichaam
Vrijblijvend

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Tarieven

Tarieven Consult – Eerste keer
Consult Ontharen Gelaat
30 min.
Vrijblijvend
Consult Ontharen Lichaam
30 min.
Vrijblijvend
Tarieven IPL Ontharen Gelaat
Dienst
1x
6x
Kaaklijn
€99
€495
Wangen (incl jukbeen)
€99
€495
Wenkbrauwen
€50
€250
Hals
€99
Oren
€60
Bakkebaard
€75
€375
Baardstreek (man)
€169
€815
Nek
€115
€575
Bovenlip
€59
€295
Kin
€79
Kin & bovenlip
€115
€575
Gelaat
€189
€850
Tarieven Laser Ontharen Combinatiepakketten
Dienst
1x
6x
Oksels + bikinilijn
€120
€595
Oksels + Stringlijn
€160
€795
Oksels en Pubus
€179
€895
Oksels + Bikinilijn +Onderbenen
€295
€1.550
Tarieven IPL Ontharen Lichaam
Dienst
1x
6x
Oksels
€65
€295
Borst
€205
€995
Buik
€189
€945
Schouders
€205
€995
Tepelhof
€80
€300
Onderrug
€210
Gehele rug
€325
€1.325
Rug, schouders, deel armen
€375
€1.575
Buik (tussen slip en navel)
€75
€375
Borst + Buik
€295
€1.395
Onderarmen
€135
€675
Gehele armen
€255
€1.275
Bovenarmen
€155
€775
Bovenbenen
€260
€1.295
Onderbenen
€209
€695
Volledige benen
€395
€1.550
Billen
€189
€945
Knieen
€60
Bilnaad
€99
€495
Bikinilijn
€95
€475
Stringlijn
€129
€645
Pubus gehele schaamstreek
€159
€795
Schaamstreek man volledig
€195

* Wij hanteren een No Show tarief als schadevergoeding voor het niet nakomen van afspraken. Dit geldt voor alle afspraken die minder dan 12 uur van tevoren worden afgezegd. Tarieven zijn het volledige bedrag van de geboekte behandeling.

“Ik ben al een tijdje klant bij SKIN en ik ben zeer tevreden met de resultaten. Ze zijn deskundig en professioneel, en ze zorgen er altijd voor dat ik me comfortabel en goed geïnformeerd voel. Ik kan SKIN van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve IPL-ontharing en huidbehandelingen. Ze behoren tot de besten in Amsterdam!”
– Cathy.
“Ik ben het afgelopen jaar regelmatig naar Skin Amsterdam geweest en ben elke keer zeer tevreden geweest over hun behandelingen. Laura is een absolute topper. Ze luistert naar wat ik haar vertel over mijn huid en ze raadt alleen aan wat nodig is. Nooit opdringerig, altijd zorgzaam en ze doet altijd haar uiterste best voor mij!”
– Karen.
“Onlangs ben ik hier voor het eerst voor een behandeling geweest. Het personeel is zeer gastvrij en legde het proces grondig aan mij uit en beantwoordde graag al mijn vragen. De behandeling zelf was erg snel, comfortabel en pijnloos.”
– Natascha.

Veel Gestelde Vragen

IPL-ontharing, afgeleid van Intense Pulsed Light, is een methode om ongewenste haargroei effectief te verminderen. Het principe berust op het gebruik van geconcentreerde lichtpulsen die door de huid worden geabsorbeerd en vervolgens worden omgezet in warmte. Deze gegenereerde warmte speelt een cruciale rol bij het vernietigen van de haarzakjes, waardoor ze niet meer in staat zijn om haar te produceren. Dit proces leidt tot langdurige haarvermindering en permanente verwijdering, waardoor de behoefte aan regelmatig scheren of waxen wordt geëlimineerd.
  • Donkerdere haartypes (zoals zwart, bruin en donkerblond) zien over het algemeen de beste resultaten, omdat het IPL-licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarschacht.
  • Voor mensen met een lichte tot een lichtbruine huidskleur, omdat het contrast tussen de haarkleur en de huidskleur helpt om de behandeling succesvol te maken.
  • IPL-ontharing is geschikt voor gevoelige huiden, omdat het over het algemeen als minder pijnlijk wordt ervaren dan andere ontharingsmethoden.
  • Zowel mannen als vrouwen kunnen profiteren van IPL-ontharing op verschillende lichaamsdelen, waaronder het gezicht, de armen, de benen, de oksels en de bikinilijn.
  • Mensen met zeer lichte haartypes (zoals grijs, rood of blond) zijn minder responsief op IPL-ontharing, omdat er minder pigment in de haarschacht aanwezig is.
  • IPL is niet geschikt voor mensen met een donkere huidskleur, omdat het IPL-licht wordt geabsorbeerd door de donkerdere huid en ernstige bijwerkingen kan veroorzaken.
  • Zwangere vrouwen vanwege mogelijke hormonale veranderingen.
  • Bepaalde huidaandoeningen, actieve huidinfecties of tatoeages op het te behandelen gebied moeten erg voorzichtig zijn met IPL behandelingen.

Boek Vrijblijvend een Consult voor IPL

Wil je voorgoed afscheid nemen van ongewenste haargroei? Overweeg dan een vrijblijvend consult voor IPL-ontharing!

Met IPL-ontharing kunnen we op vrijwel elk deel van je lichaam ongewenst haar verminderen. We staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos en biedt langdurige resultaten.

Boek een vrijblijvend consult en ontdek hoe IPL-ontharing jou kan helpen!
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten