Your Cart

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Microneedling

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Voor de behandeling
Vermijd retinols, exfolianten, zuren (zoals glycolzuur) gedurende minimaal 7 dagen voor uw behandeling. Probeer uit de zon te blijven en draag SPF. Vermijd Botox-, Filler- of laser-behandelingen gedurende ten minste 2 weken ervoor.
Direct na
Verwacht een dag of twee wat roodheid, zwelling of bultjes. Blauwe plekken is soms mogelijk, maar maak u geen zorgen, deze reactie is volkomen normaal en zal verdwijnen zoals elke andere blauwe plek. Vermijd lichaamsbeweging en gebruik alleen de producten die we goedkeuren (voor herstelbevordering).
3 Dagen  later
Je kunt vanaf nu teruggaan naar enkele zachtere huidverzorgingsproducten. Probeer niet aan korstjes of schilfertjes te krabben en laat je huid vanzelf genezen. Wacht minimaal 7 dagen om weer aan je huidverzorgingsroutine te beginnen, die scrubs, zuren of retinols bevatten.
2 tot 4 weken later
Je huid moet er beter en zachter aanvoelen. We raden 6 behandelingen aan met een tussenpoos van 2 tot 4 weken. Afhankelijk van je huidprobleem, heb je misschien een paar behandelingen nodig om de gewenste resultaten al te zien.
Einde kuur
Zodra je kuur van behandelingen is afgerond, zou het gewenste resultaat behaald moeten zijn. Na de kuur dient een intensieve behandeling iedere 3 maanden te worden herhaald om de huid in goede conditie te houden.
Details
vanaf €129

Microneedling is een cosmetische behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een apparaat met fijne naaldjes om kleine prikjes in de huid te maken. Deze prikjes stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, twee eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. Dit kan helpen bij het verbeteren van rimpels, fijne lijntjes, littekens van acne en andere huidonregelmatigheden.

Tarieven
Consult + Behandeling
€129
Microneedling gezicht
€129
↳ Pakket van 5
€550
Microneedling gezicht + hals
€149
↳ Pakket van 5
€700

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Heel blij met de resultaten van drie microneedling behandelingen. Ik werd goed geholpen door Nadine en ze stelde mij op mijn gemak. Ik raad deze salon ook aan bij mijn vrienden en kom zelf zeker terug.”

– Tessa B.

” Yesterdays first session of microneedling with Lotte was beyond expectation compared to videos l have seen from other places. I am only on day 1 and thanks to the great products, my face is barely red anymore. Would highly recommend SKIN Amsterdam.”

– Nicole C.

“k heb gisteren mijn 4de behandeling microneedling gehad. Na de 3de behandeling heb ik echt resultaat gezien! Ik had last van onderhuidse puisten en hyperpigmentatie na de ontstekingen. Nu heb ik amper meer last van ontstekingen en worden mijn rode vlekjes lichter.”

– Marijke V.

Het leukste cadeau!

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders, dan is deze cadeaubon van SKIN een geweldige keuze! Met deze cadeaubon kun je jezelf verwennen met een verzorgende of huidverbeterende gezichtsbehandeling, of iemand anders blij maken met dit leuke cadeau.

Niet zeker welke behandeling je moet kiezen?

Een intensieve gezichtbehandeling? Plan een consult met een van onze huidspecialisten en kijk welke behandeling voor jou het meest geschikt is!

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl

Locaties

Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten