Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Coagulatie Behandeling

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Consult

Tijdens een uitgebreid consult worden je huidtype en -conditie beoordeeld en de beste elektrocoagulatiemethode bepaald.

Voorbereiding

Om je voor te bereiden op de behandeling, dien je zonblootstelling en bepaalde huidproducten te vermijden. Zorg dat je huid schoon is op de dag van de behandeling.
Direct na de behandeling
Na de behandeling kun je je normale dagelijkse activiteiten hervatten. Vermijd krabben, intensief sporten en sauna- of zwembadgebruik voor een bepaalde periode. Na volledige genezing mag een crème zoals Alhydran gebruikt worden. Vermijd zes weken lang direct zonlicht of zonnebank.
Resultaat
De resultaten van elektrocoagulatie zijn vaak direct zichtbaar. Het aantal benodigde behandelingen varieert per huidafwijking. We kunnen echter geen garanties geven voor het te behalen resultaat.
Details
vanaf €45
Bij SKIN bieden wij elektrocoagulatie, een techniek om goedaardige huidafwijkingen effectief weg te branden met stroom. Deze behandeling is ideaal voor het verwijderen van couperose, spider naevi, dermatosis papulosa nigra, fibromen en verruca seborrhoïca.

Elektrocoagulatie is effectief voor het behandelen van chronisch verwijde vaatjes, rode vaatbultjes, kleine donkere bultjes, steelwratjes en ouderdomswratjes. Deze nauwkeurige methode maakt gebruik van een dunne naald en stroom, waardoor warmte ontstaat die de huidafwijkingen effectief behandelt.

De behandeling is niet geheel pijnloos, en de warmtesensatie kan per behandelgebied verschillen. Afhankelijk van je zorgvraag zal onze huidspecialist de meest geschikte methode voor jouw specifieke klacht bespreken. De behandeling is makkelijk uit te voeren en je bent vaak al na 2 à 3 behandelingen van de goedaardige huidafwijking af.
Tarieven
Consult + Coagulatie Behandeling
v.a. €45
Vervolgbehandeling Coagulatie Enkel Plekje
€45
Vervolgbehandeling Coagulatie Meerdere Plekjes
€90

Reviews

k had al een tijdje last van vervelende steelwratjes en besloot om elektrocoagulatie bij SKIN te proberen. Ik ben zo blij met de beslissing! De behandeling was snel en veel minder ongemakkelijk dan ik had verwacht.

– Linda

ls iemand die jarenlang worstelde met couperose, was ik op zoek naar een effectieve en duurzame oplossing. Ik ben ontzettend tevreden met de resultaten van de elektrocoagulatiebehandelingen bij SKIN. Mijn huid ziet er nu veel egaler uit en de roodheid is aanzienlijk verminderd

– Mark

Na een aantal succesvolle elektrocoagulatiebehandelingen bij SKIN voor mijn dermatosis papulosa nigra, kan ik zeggen dat ik echt onder de indruk ben van de resultaten. De behandeling was goed te doen en de nazorginstructies waren duidelijk en nuttig. Ik waardeer vooral de vriendelijke en geruststellende benadering van het team gedurende het hele proces

– Sarah

Veel Gestelde Vragen

Elektrocoagulatie is zeer effectief voor het behandelen van diverse huidoneffenheden zoals couperose, spider naevi, dermatosis papulosa nigra, fibromen en verruca seborrhoïca. Het is een precisietechniek die specifiek gericht is op het behandelen van de betreffende huidafwijkingen zonder aanzienlijke schade aan het omliggende weefsel. De effectiviteit hangt af van verschillende factoren, waaronder het type en de omvang van de huidafwijking, maar veel patiënten zien significante verbeteringen na de behandeling.
Elektrocoagulatie kan enig ongemak of een warmtesensatie veroorzaken, afhankelijk van de behandeling en het te behandelen gebied. De mate van pijn of ongemak varieert per persoon. De meeste patiënten ervaren de behandeling als goed te verdragen.
De hersteltijd na een elektrocoagulatiebehandeling is relatief kort. Patiënten kunnen vaak direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Er kan enige roodheid of zwelling zijn, maar deze symptomen verdwijnen meestal snel. Het is belangrijk om de nazorginstructies van de huidtherapeut op te volgen voor een optimaal herstel.
Elektrocoagulatie is effectief voor een breed scala aan huidafwijkingen, maar het is niet geschikt voor alle soorten huidproblemen. De geschiktheid van elektrocoagulatie voor een specifieke huidafwijking wordt bepaald tijdens het consult. Sommige huidafwijkingen kunnen beter reageren op andere behandelmethoden.
Na een elektrocoagulatiebehandeling is het belangrijk om de huid rustig te laten genezen en niet te krabben aan behandelde gebieden. Vermijd intensieve sporten gedurende de eerste 24 uur en sauna of zwembadgebruik voor 48 uur. Houd het behandelde gebied schoon en volg de specifieke nazorginstructies van de huidtherapeut. Bescherm de huid tegen zonlicht en gebruik indien nodig een helende crème zoals de Hubislab K-cream.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ervaar je problemen met je huid, zoals ongewenste roodheid, vaatjes of fijne lijntjes, en ben je op zoek naar een effectieve oplossing? Wil je een gladdere, jeugdigere huid? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze ervaren huidspecialisten bij SKIN.

Tijdens dit consult analyseren we je huid grondig en bieden we een op maat gemaakt behandeladvies, specifiek gericht op jouw individuele huidproblemen. Samen met ons team ontdek je hoe je met onze geavanceerde laserbehandelingen een gezonde, stralende huid kunt bereiken. Maak vandaag nog je afspraak en begin aan de reis naar een verfijnde, verjongde huid.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten