Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

PRX-T33

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Eerste keer
Voorafgaand aan een PRX-T33 Peeling is een consult met een van onze huidspecialiste noodzakelijk. We beoordelen je huid om te zien of je voor de behandeling geschikt bent.
Pre Treatment
We raden aan om een ​​week voor de behandeling geen glycolzuur/salicylzuur of retinoïden te gebruiken.
Tijdens de behandeling
De behandeling is relatief pijnloos, niet-invasief en duurt slechts 10-15 minuten. Je kan een licht prikkelend of opwarmend gevoel ervaren, maar er is zelden vervelling.
Direct na
Verzorg je huid tussen de behandelingen door met het advies van producten om je resultaten te verbeteren. Eerste resultaten van de behandeling zijn al direct zichtbaar.

1 à 2 weken later

Je huid kan weer een nieuwe PRX-T33 behandeling aan. Het optimale effect krijg je na een kuurverband van gemiddeld 5 behandelingen met een interval van 1 à 2 weken. De huid voelt na iedere behandeling meer gehydrateerd, verdikt, gladder en jonger aan.

Na de kuur

Rimpels en verslapping zijn na een kuur zichtbaar verminderd en de huidkwaliteit is enorm verbetert. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 – 8 maanden aan.
Details
Let op: Consult vereist voor de eerste keer.
De PRX-T33 is middeldiepe peeling die de gezondheid van de huid verbetert door diepere lagen aan te pakken zonder de oppervlaktelagen te beschadigen. Het is een relatief nieuwe innovatieve behandeling wat gebruik maakt van een speciaal ontwikkelt preparaat. PRX-T33 heeft een samenstelling door Thrichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur te combineren met waterstofperoxide. Wat resulteert in een verbetering van de huidkwaliteit, vermindering van rimpels en een zichtbare glow.

Anders dan een chemische peeling heeft de PRX-T33 een minimale downtime, wat betekent dat je direct na de behandeling je normale activiteiten kan hervatten. Het is daarom toepasbaar voor iedere huidtype, ook in de zomer en zelfs voor een gevoelige huid.
Tarieven
Intake + Behandeling
€130
PRX-T33
€130
PRX-T33 + Microneedling
€190

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Ik ben 50+ en wilde mijn huidtextuur, poriën, enz. Een boost geven. Deze peeling is geweldig en elke cent waard. Ik zag resultaten met de eerste, slechte, zo geminimaliseerde, gladde textuur, dus heb een maand later nog een behandeling gedaan. Ik merk dat de fijne lijntjes op mijn voorhoofd afnemen. Mijn favoriete onderdeel van deze peeling is dat mijn gezicht erg glad eruitziet en minder zichtbare poriën.”

– Vera P.

“Ik had voor mijn moeder een cadeaubon gekocht voor een gezichtsbehandeling. Bij haar aankomst raadde de behandelaar een andere behandeling voor haar aan i.m.v. zomer. Ze kreeg de PRX-behandeling en de resultaten zijn direct zichtbaar. Haar gezicht straalde, zoveel voller, en minder zichtbare rimpels.”

– Aneta S.

“Weer een fantastische ervaring! Sterk aanbevolen! Winke heeft veel ervaring en kennis. Het voelt allemaal erg vertrouwd. Mijn huid ziet er nog steeds stralend uit na de PRX peel!”
– Lydia T.

Veel Gestelde Vragen

PRX-T33 is een huidverjongende behandeling die bekend staat als een bio-revitaliserende peeling. Het is een niet-invasieve procedure die ontworpen is om de huidkwaliteit te verbeteren zonder de nadelen van traditionele chemische peelings.

De formule bevat een combinatie van waterstofperoxide (H2O2) en trichloorazijnzuur (TCA). Waterstofperoxide werkt als een stimulator voor de huidcellen, terwijl TCA een exfoliërend effect heeft. Samen zorgen deze ingrediënten voor celregeneratie en stimuleren ze de productie van collageen. Dit leidt tot een strakkere, gladdere en egalere huid.

Het werkt door de huid te doordringen zonder de oppervlakkige lagen te beschadigen. Hierdoor kan je sneller herstellen en is er minder kans op bijwerkingen. De behandeling wordt vaak gebruikt om fijne lijntjes, rimpels, littekens, hyperpigmentatie, melasma en verouderde of beschadigde huid te verminderen.

Over het algemeen is PRX-T33 geschikt voor alle huidtypes en kan het zowel op het gezicht als op andere delen van het lichaam worden toegepast. Het is een veilige en effectieve behandeling die huidverjonging en verbetering bevordert zonder de typische ongemakken van andere chemische peelings.
In de wereld van huidverjonging en huidverbetering zijn chemische peelings al lang een populaire behandeling. Echter, deze traditionele technieken kunnen soms ongemakkelijk zijn en een lang herstel vereisen. Gelukkig is er een nieuwe, innovatieve behandeling op de markt gekomen die deze nadelen wegneemt: PRX-T33. Hieronder bespreken we kort de voordelen van PRX-T33 in vergelijking met traditionele chemische peelings.

Een van de belangrijkste voordelen van PRX-T33 is dat het een niet-invasieve behandeling is, wat betekent dat het de huid doordringt zonder de oppervlakkige lagen te beschadigen. Dit zorgt voor minder ongemak tijdens en na de behandeling. Bovendien is de hersteltijd aanzienlijk korter dan bij traditionele chemische peelings, waardoor je sneller je dagelijkse activiteiten kan hervatten.

PRX-T33 is geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid en donkere huidskleuren, die mogelijk niet geschikt zijn voor sommige traditionele chemische peelings. De veiligheid van PRX-T33 is een ander belangrijk voordeel, aangezien het een lagere kans op bijwerkingen heeft, zoals brandwonden, hyperpigmentatie of infecties.

De brede toepasbaarheid van PRX-T33 maakt het een aantrekkelijke optie voor het behandelen van een verscheidenheid aan huidproblemen. Deze behandeling is effectief voor het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, littekens, hyperpigmentatie en melasma. Bovendien stimuleert PRX-T33 de productie van collageen, wat resulteert in een strakkere, gladdere en egalere huid.

PRX-T33 is een revolutionaire huidverjongingstechniek die een effectieve huidverjonging en verbetering van de huidkwaliteit biedt, met minder risico’s, bijwerkingen en downtime in vergelijking met traditionele chemische peelings. Met zijn niet-invasieve aard, sneller herstel en geschiktheid voor alle huidtypes, is het een veelbelovende behandelingsoptie voor diegenen die op zoek zijn naar een Party Peel of een peeling in de zomer.

PRX-T33 is over het algemeen geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid en donkere huidskleuren. Het is ontworpen om effectief en veilig te zijn voor een breed scala aan cliënten. Hoewel PRX-T33 over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er enkele contra-indicaties en beperkingen. Het wordt niet aanbevolen voor mensen met bepaalde huidaandoeningen of -problemen, zoals:

  • Actieve infecties of ontstekingen op het behandelgebied, zoals bacteriële infecties of herpes.
  • Ernstige huidaandoeningen, zoals eczeem of psoriasis, op het behandelgebied.
  • Allergieën voor de ingrediënten in PRX-T33, zoals waterstofperoxide of trichloorazijnzuur.
  • Zwangerschap en borstvoeding: hoewel er geen direct bewijs is dat PRX-T33 schadelijk is voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, voeren we uit voorzorg deze perioden geen PRX-T33-behandelingen uit.
  • Recent gebruik van isotretinoïne (Accutane) of andere krachtige huidmedicatie: het is belangrijk om dit voor je behandeling te bespreken indien u recentelijk dergelijke medicatie heeft gebruikt.
PRX-T33 staat bekend als party peel en om zijn effectiviteit en minimale hersteltijd. Hoewel deze niet-invasieve procedure minder downtime vereist, is het belangrijk om de juiste nazorg te volgen om de resultaten te optimaliseren en het herstel te ondersteunen. Lees hieronder de aanbevolen nazorgprocedures na een PRX-T33-behandeling.

Na een PRX-T33-behandeling is het cruciaal om uw huid goed gehydrateerd te houden. Breng regelmatig een vochtinbrengende crème aan die geschikt is voor uw huidtype om het genezingsproces te bevorderen en de vochtbalans van de huid te behouden.

Het beschermen van uw huid tegen direct zonlicht is essentieel na een PRX-T33-behandeling. Smeer dagelijks een breedspectrum-zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30. Draag een hoed of andere beschermende kleding en blijf indien mogelijk in de schaduw. Blootstelling aan de zon kan irritatie en hyperpigmentatie veroorzaken.

Gebruik geen agressieve huidverzorgingsproducten tijdens het herstelproces, zoals scrubs, exfolianten of producten die retinol, glycolzuur of salicylzuur bevatten. Deze kunnen de huid irriteren en het herstel vertragen.

Beperk blootstelling aan hitte en overmatig zweten gedurende enkele dagen na de behandeling. Dit omvat hete douches, sauna’s, stoombaden en intensieve lichaamsbeweging. Hitte kan het risico op complicaties en irritatie verhogen.

Het Perfect Cadeau!

Trakteer jezelf, een vriend of geliefde op een cadeaubon die ze kunnen inwisselen voor al onze behandelingen of producten. Een prachtig en attent cadeau voor een verjaardag, jubileum of kerst. Een ‘virtuele vouchers’ direct in je mail, om zelfs last-minute nog een geweldig cadeau te geven!

Gelijk van Start!

Direct van start met een huidverbeteringsplan? Kom langs voor een uitgebreid huidconsult waarbij je voor je huidprobleem een behandelplan en productadvies krijgt. We kunnen vervolgens gelijk beginnen met de eerste behandeling.
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten