Your Cart

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd

PRX-T33

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Eerste keer
Voorafgaand aan een PRX-T33 Peeling is een consult met een van onze huidspecialiste noodzakelijk. We beoordelen je huid om te zien of je voor de behandeling geschikt bent.
Pre Treatment
We raden aan om een ​​week voor de behandeling geen glycolzuur/salicylzuur of retinoïden te gebruiken.
Tijdens de behandeling
De behandeling is relatief pijnloos, niet-invasief en duurt slechts 10-15 minuten. Je kan een licht prikkelend of opwarmend gevoel ervaren, maar er is zelden vervelling.
Direct na
Verzorg je huid tussen de behandelingen door met het advies van producten om je resultaten te verbeteren. Eerste resultaten van de behandeling zijn al direct zichtbaar.

1 à 2 weken later

Je huid kan weer een nieuwe PRX-T33 behandeling aan. Het optimale effect krijg je na een kuurverband van gemiddeld 5 behandelingen met een interval van 1 à 2 weken. De huid voelt na iedere behandeling meer gehydrateerd, verdikt, gladder en jonger aan.

Na de kuur

Rimpels en verslapping zijn na een kuur zichtbaar verminderd en de huidkwaliteit is enorm verbetert. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 – 8 maanden aan.
Details
Let op: Consult vereist voor de eerste keer.
De PRX-T33 is middeldiepe peeling die de gezondheid van de huid verbetert door diepere lagen aan te pakken zonder de oppervlaktelagen te beschadigen. Het is een relatief nieuwe innovatieve behandeling wat gebruik maakt van een speciaal ontwikkelt preparaat. PRX-T33 heeft een samenstelling door Thrichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur te combineren met waterstofperoxide. Wat resulteert in een verbetering van de huidkwaliteit, vermindering van rimpels en een zichtbare glow.

Anders dan een chemische peeling heeft de PRX-T33 een minimale downtime, wat betekent dat je direct na de behandeling je normale activiteiten kan hervatten. Het is daarom toepasbaar voor iedere huidtype, ook in de zomer en zelfs voor een gevoelige huid.
Tarieven
Intake + Behandeling
€129
PRX-T33
€129
PRX-T33 + Microneedling
€179

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Ik ben 50+ en wilde mijn huidtextuur, poriën, enz. Een boost geven. Deze peeling is geweldig en elke cent waard. Ik zag resultaten met de eerste, slechte, zo geminimaliseerde, gladde textuur, dus heb een maand later nog een behandeling gedaan. Ik merk dat de fijne lijntjes op mijn voorhoofd afnemen. Mijn favoriete onderdeel van deze peeling is dat mijn gezicht erg glad eruitziet en minder zichtbare poriën.”

– Vera P.

“Ik had voor mijn moeder een cadeaubon gekocht voor een gezichtsbehandeling. Bij haar aankomst raadde de behandelaar een andere behandeling voor haar aan i.m.v. zomer. Ze kreeg de PRX-behandeling en de resultaten zijn direct zichtbaar. Haar gezicht straalde, zoveel voller, en minder zichtbare rimpels.”

– Aneta S.

“Weer een fantastische ervaring! Sterk aanbevolen! Winke heeft veel ervaring en kennis. Het voelt allemaal erg vertrouwd. Mijn huid ziet er nog steeds stralend uit na de PRX peel!”
– Lydia T.

Het Perfect Cadeau!

Trakteer jezelf, een vriend of geliefde op een cadeaubon die ze kunnen inwisselen voor al onze behandelingen of producten. Een prachtig en attent cadeau voor een verjaardag, jubileum of kerst. Een ‘virtuele vouchers’ direct in je mail, om zelfs last-minute nog een geweldig cadeau te geven!

Gelijk van Start!

Direct van start met een huidverbeteringsplan? Kom langs voor een uitgebreid huidconsult waarbij je voor je huidprobleem een behandelplan en productadvies krijgt. We kunnen vervolgens gelijk beginnen met de eerste behandeling.
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl

Locaties

Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten