Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Consult Producten

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Consult
Tijdens dit consult analyseren onze deskundige huidtherapeuten je huid zorgvuldig om de conditie en specifieke behoeften te begrijpen. We kijken naar factoren zoals hydratatie, elasticiteit, tekenen van veroudering, gevoeligheid, en eventuele huidproblemen zoals acne of hyperpigmentatie.

Maatwerk Routine

Op basis van de analyse stellen we een specifieke routine voor thuisgebruik samen. Deze routine is volledig afgestemd op jouw huidtype en de unieke kenmerken van je huid.

Selectie van Producten
Wij kiezen producten op basis van de werkzame ingrediënten en hun effectiviteit, niet op basis van het merk. Afhankelijk van je huidconditie en wensen selecteren we de beste producten uit ons uitgebreide assortiment.

Advies en Begeleiding

Wij geven uitgebreide tips en begeleiding over hoe je de producten het beste kunt gebruiken. De behandelaar zal je ondersteunen bij het ontwikkelen van een dagelijkse routine die jouw huid zal verbeteren en voeden. Het is belangrijk om te begrijpen dat huidverzorging een proces is; soms kan het enige tijd duren voordat de gewenste resultaten zichtbaar worden. We moedigen je aan om consistent te zijn met je routine en geduld te hebben, aangezien de huid tijd nodig heeft om zich aan te passen en te reageren op nieuwe producten. Ons doel is om je te helpen bij het bereiken en behouden van een gezonde, stralende huid, en we staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je huidverzorgingstraject.
Details
Vrijblijvend
Bij SKIN begrijpen we dat elke huid uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Daarom bieden we gespecialiseerde consulten voor productgebruik, waar we aan de hand van een grondige huidanalyse een thuisroutine ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw huidtype en -behoeften.
Tarieven
Consult
Vrijblijvend

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

Ik had altijd problemen met het vinden van de juiste producten voor mijn gevoelige huid. Na het consult bij SKIN en hun persoonlijke productadvies, heb ik eindelijk een routine gevonden die werkt. Mijn huid voelt nu gehydrateerd en rustig aan. Het heeft even geduurd voordat ik resultaat zag, maar het was het wachten waard. Dank jullie wel!

– Anneke

Als iemand met een gecombineerde huid was het een uitdaging om producten te vinden die niet te zwaar waren maar toch effectief. De deskundige analyse en aanbevelingen van SKIN hebben echt een verschil gemaakt. Mijn huid is nu veel meer in balans en ziet er gezonder uit. Ik waardeer het geduld en de kennis van het team enorm

– Jasper

SKIN heeft me geholpen met een op maat gemaakt huidverzorgingsadvies voor mijn acne-gevoelige huid. Na een aantal weken begon ik echt verbetering te zien. Mijn huid is nu duidelijk minder onrustig en ik voel me veel zelfverzekerder. Een grote dank aan het team voor hun hulp en aanmoediging door het hele proces

– Fatima

Veel Gestelde Vragen

Een typische huidverzorgingsroutine kan bestaan uit reiniging, toning, hydratatie en bescherming tegen de zon. Afhankelijk van je specifieke huidbehoeften, kan deze worden uitgebreid met exfoliërende producten, serums, specifieke behandelingen voor problemen zoals acne of hyperpigmentatie, en nachtcrèmes. Tijdens het consult zullen we een routine opstellen die specifiek is afgestemd op jouw huidtype en behoeften.
De tijd die nodig is om resultaten te zien, kan variëren afhankelijk van je huidtype, de aard van de huidproblemen en de consistentie van je routine. Sommige mensen zien binnen enkele weken verbetering, terwijl het voor anderen langer kan duren. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduld te hebben, aangezien huidverbetering een geleidelijk proces is.
De kosten voor een volledige huidverzorgingsroutine bij SKIN variëren, afhankelijk van de specifieke producten en behoeften van je huid. Gemiddeld liggen onze productprijzen tussen de €20 en €60. De totale kosten voor een routine hangen af van het aantal en type producten dat in jouw persoonlijke plan wordt opgenomen. We streven ernaar om een effectieve en betaalbare routine samen te stellen die aansluit bij zowel jouw huidbehoeften als je budget. Tijdens het consult kunnen we samen een plan opstellen dat de beste zorg voor je huid biedt zonder onnodige uitgaven.

Maak vrijblijvend een afspraak

Ervaar je problemen met je huid, zoals ongewenste roodheid, vaatjes of fijne lijntjes, en ben je op zoek naar een effectieve oplossing? Wil je een gladdere, jeugdigere huid? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze ervaren huidspecialisten bij SKIN.

Tijdens dit consult analyseren we je huid grondig en bieden we een op maat gemaakt behandeladvies, specifiek gericht op jouw individuele huidproblemen. Samen met ons team ontdek je hoe je met onze geavanceerde laserbehandelingen een gezonde, stralende huid kunt bereiken. Maak vandaag nog je afspraak en begin aan de reis naar een verfijnde, verjongde huid.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten