Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Men Facial

BENEFITS
WAT KUNT U VERWACHTEN
Eerste keer
Bij je eerste bezoek aan SKIN krijg je een kort consult om je huidtype, eventuele huidproblemen en je behoeften te bespreken. Dit helpt ons om een op maat gemaakt behandelplan voor je op te stellen.
Treatment
Tijdens de Men Facial bij SKIN wordt je huid grondig gereinigd en geëxfolieerd om onzuiverheden te verwijderen. Daarna wordt je huid verzorgd en gekalmeerd met een voedende crème.
Meer?
Als je meer wilt, kun je kiezen voor een upgrade naar de SKIN Facial of Advanced Skin Facial.
Na 4 tot 6 weken
Over het algemeen wordt aanbevolen om een ​​men facial om de 4 tot 6 weken te ondergaan om de huid gezond en fris te houden.
Men’s Express Facial
30 minuten
De Men Facial bij SKIN Amsterdam is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan een gezonde en verzorgde huid. Deze behandeling is gericht op het bieden van een effectieve en doelgerichte gezichtsreiniging zonder overtollige poespas, perfect afgestemd op de behoeften van de mannenhuid.

Tijdens de Men Facial wordt je huid diepgaand gereinigd om overtollig talg, onzuiverheden en vuil te verwijderen, waardoor je huid fris en stralend achterblijft. De behandeling omvat een zorgvuldige reiniging en exfoliatie om de poriën en onzuiverheden te verwijderen.

Wat deze behandeling onderscheidt, is de focus op eenvoud en effectiviteit. We begrijpen dat mannen vaak een no-nonsense aanpak verkiezen als het gaat om huidverzorging, daarom biedt de Men Facial een snelle en resultaatgerichte oplossing zonder ingewikkelde stappen of producten. Na afloop van de behandeling voelt je huid schoon, fris en klaar om de uitdagingen van de dag aan te gaan.
Tarieven
Men Facial
€75

Reviews

“Ik had nog nooit eerder een mannen facial gehad, maar ik ben erg blij dat ik het heb geprobeerd bij SKIN Amsterdam. De behandeling was snel, efficiënt en ontspannend. Mijn huid voelde meteen fris en schoon aan. Ik ga zeker terugkomen voor deze behandeling!”
– Yannick
“Ik heb niet heel veel tijd over voor uitgebreide gezichtsbehandelingen. De express facial past perfect in mijn schema. In slechts 30 minuten kreeg ik een diepe reiniging en hydratatie die mijn huid nodig heeft. Precies wat ik zoek!”
– Emiel
“De mannen facial bij SKIN Amsterdam overtrof al mijn verwachtingen. De behandeling was verfrissend en de huidverzorgingsproducten die werden gebruikt, voelden geweldig aan. Ik merkte meteen een verbetering in de textuur en uitstraling van mijn huid. Een absolute aanrader voor elke man die zijn huid wil verwennen!”
– Can

Huidprobleem?

Voor een effectieve aanpak van huidproblemen, adviseren we een consult. Tijdens dit consult analyseren we je huid en bespreken we welke behandeling het beste past bij jouw behoeften. Maak vandaag nog een afspraak voor een op maat gemaakt behandelplan.

Geef een Men Facial Cadeau

Met een mannen facial bij SKIN Amsterdam geef je niet alleen een unieke ervaring, maar ook een moment van pure verwennerij. Laat die speciale persoon kennismaken met de wereld van huidverzorging. Bestel nu jouw cadeaubon en geef een origineel geschenk waar ze echt van zullen genieten!
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten