Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Rug Acne

BENEFITS
Wat kan je verwachten
Eerste keer
Voor de behandeling stellen we kort vragen over medische aandoeningen, medicijngebruik, allergieën, omdat dit van invloed kan zijn op de veiligheid en effectiviteit van de behandeling. Je kan ook eventuele vragen of zorgen bespreken die je hebt over de behandeling.
Pre Treatment
Draag comfortabele kleding, kies voor ademende en loss-fitting kleding die geen druk uitoefent op je rug.
Direct na
Het is normaal dat je huid na een rugacne behandeling rood, gezwollen of gevoelig aanvoelt. Dit komt omdat de huid is blootgesteld aan producten die zijn ontworpen om te helpen bij het verminderen van acne, en deze producten kunnen de huid tijdelijk irriteren.

De ernst van deze bijwerkingen varieert afhankelijk van de behandeling die je hebt ondergaan en je specifieke huidtype. In sommige gevallen kunnen deze bijwerkingen enkele uren tot enkele dagen aanhouden, terwijl in andere gevallen ze binnen enkele uren kunnen verdwijnen.
Na de behandeling
Over het algemeen wordt aanbevolen om de huid na de behandeling te hydrateren met een verzachtende crème. Dit kan helpen om de huid te kalmeren en om eventuele irritatie te verminderen.

2 à 3 weken

Het is afhankelijk van de behandeling die je hebt ondergaan en van je huidtype, hoe snel je een volgende rugacne behandeling kunt inplannen. Het is belangrijk om de tijd te geven aan je huid om te herstellen tussen behandelingen en te voorkomen dat je huid te veel wordt blootgesteld aan actieve producten die acne behandelen.

Onze huidspecialisten raden meestal aan om tussen behandelingen een pauze van twee tot drie weken in te lassen, afhankelijk van de ernst van de acne en de reactie van je huid op de behandeling.

Resultaat
Houd er rekening mee dat het resultaat van een rugacne behandeling niet onmiddellijk zichtbaar is en dat het soms enkele weken tot enkele maanden kan duren voordat je het maximale resultaat ziet. Overleg met je huidspecialist over de verwachtingen en het behandelplan.
Details
Rugacne is een veel voorkomend huidprobleem waarbij acne of ontstekingen op de rug ontstaan. Een rugacne behandeling is gericht op het verminderen of verwijderen van deze ontstekingen en op het verbeteren van de huid op de rug.

Er zijn verschillende manieren om rugacne te behandelen, afhankelijk van de ernst van de aandoening kunnen we kiezen uit verschillende behandelopties.
Tarieven
Rug Acne
€110

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Lotte neemt de tijd om je verhaal aan te horen en om te kijken of ze iets voor je kan betekenen. Mij heeft ze super fijn en vriendelijk geholpen! Had zelf al verschillende dingen geprobeerd en dat hielp niet. Dankzij Lotte van mijn acne op mijn rug af gekomen. Enorme aanrader dus!”
– Sophie B.
“Ik ben bij Mila geweest voor tips tegen rug acne, waarvoor ze een aantal producten heeft aanbevolen. Het heeft echt zo goed geholpen, ik gebruik deze nogsteeds en doen zichtbaar hun werk. Ze is altijd erg vriendelijk en kom graag bij haar langs!”
– Dorien M.
“Ik heb al jaren last van acne op mijn schouders/bovenarmen en rug. Na 5 behandelingen is er al een duidelijke vermindering in acne, veel minder puistjes en ontstekingen.”

– Claire R.

Geef het ultieme cadeau!

Onze cadeaubon is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Geef iemand de vrijheid om te kiezen uit onze uitgebreide selectie van producten en diensten. Gemakkelijk online te kopen en te verzenden, onze cadeaubon is het ideale geschenk voor vrienden, familie, collega’s en geliefden. Bestel nu en geef het ultieme cadeau!

Welke behandeling?!

Ontdek welke behandeling voor jouw huidprobleem het meest geschikt is. Onze huidspecialisten staan klaar om te luisteren naar jouw specifieke behoeften en proberen samen met jou de beste oplossing te vinden. Plan vandaag nog een consult in met onze huidspecialist.
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten