Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Meet & Treat: Kennismakingsbehandeling

BENEFITS
EERSTE KEER
Pre Treatment
Korte intake met informatie over je medische voorgeschiedenis, huidtype, eventuele allergieën en medicijnen die je gebruikt. Als de intake is voltooid, kan de behandeling beginnen.
Post Treatment
Na de behandeling krijg je productadvies om je huid thuis te onderhouden en te verzorgen. Dit kan bestaan uit specifieke huidverzorgingsproducten zoals reinigers, toners, serums en moisturizers. Er zal rekening gehouden worden met je huidtype, huidproblemen en doelen.
SKIN Facial
Dubbele reiniging

De eerste stap is om de huid te reinigen met een olie- of balm-based cleanser, die de huid zachtjes reinigt en vuil verwijdert zonder de huid uit te drogen. De tweede stap is om de huid te reinigen met een water-based cleanser, die dieper in de poriën reinigt en ervoor zorgt dat de huid grondig schoon is.

Milde chemische peeling

Wordt gebruikt om de huid te exfoliëren en te verfijnen. Bij deze stap wordt een chemische oplossing aangebracht op de huid, die de bovenste laag van de huid verwijdert en ervoor zorgt dat nieuwe huidcellen naar boven komen. Dit kan helpen om talg te verminderen en de huid te verbeteren, waardoor de huid er gezonder en stralender uitziet. Milde chemische peelings zijn meestal veilig voor gebruik op alle huidtypes.

Onzuiverheden verwijderen
Extracties, professioneel verwijderen van onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. Dit helpt om ontstekingen te verminderen en om het overtollige talg te verwijderen, wat kan bijdragen aan het voorkomen van nieuwe onzuiverheden. Deze manier voorkomt zo veel mogelijk huidirritatie en infecties bij het verwijderen van onzuiverheden.
Nazorg
Voorbereiden van de huid om met een verzorgde en beschermde huid de deur uit te gaan. Het is belangrijk om je huid te beschermen tegen invloeden van buiten, zoals de zon, kou en wind, om huidirritatie en beschadiging te voorkomen.
Advanced skin facial
Upgrade

De SKIN Facial kan worden uitgebreid met huidverbeterende apparatuur of een masker om de huid te verfijnen en te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het gebruik van cryotherapie om de huid te verstevigen en te verstrakken, of het aanbrengen van een kalmerend masker om roodheid te verminderen en de huid te kalmeren. Deze extra upgrade helpt om de resultaten van de gezichtsbehandeling te versterken en de huid te laten stralen.

25% korting
First Time Only
Stap binnen in de wereld van SKIN Haarlemmerstraat, waar huidverzorging en persoonlijke aandacht samenkomen om uw huid te verbeteren. Speciaal voor onze nieuwe klanten, introduceren we onze exclusieve kennismakingsfacial, een uitnodiging om de ultieme huidverzorging te ervaren in het hart van Amsterdam.

Bij SKIN geloven we dat elke huid uniek is. Daarom begint onze kennismakingsfacial met een persoonlijk consult om uw specifieke huidbehoeften te identificeren. Onze ervaren huidspecialisten gebruiken deze inzichten om een volledig op maat gemaakte gezichtsbehandeling te creëren, speciaal voor u.

Van een diepe reiniging en het verwijderen van onzuiverheden tot een milde chemische peeling en zorgvuldige nazorg, elke stap van onze kennismakingsfacial is ontworpen om uw huid te laten stralen. En nu, om onze nieuwe locatie op Haarlemmerstraat te vieren, bieden we deze behandeling aan met een exclusieve 25% korting.
Tarieven
Kennismakingsfacial
€95
Advanced Kennismakingsfacial
€120

Niet zeker welke behandeling je moet kiezen?

Dit is je kans om te duiken in wat jouw huid echt nodig heeft, vooral als je overweegt om een diepgaande behandeling te ondergaan. Met onze geavanceerde huidscan-technologie onthullen we de verborgen geheimen van je huid, van oppervlakkige oneffenheden tot dieper gelegen schade. Boek je consult vandaag nog en zet de eerste stap naar een huid die niet alleen goed aanvoelt, maar er ook fantastisch uitziet.

Het leukste cadeau!

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders, dan is deze cadeaubon van SKIN een geweldige keuze! Met deze cadeaubon kun je jezelf verwennen met een verzorgende of huidverbeterende gezichtsbehandeling, of iemand anders blij maken met dit leuke cadeau.
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten