Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Cryo Facial

BENEFITS
WAT KUNT U VERWACHTEN
Pre Treatment
Er zijn meestal geen specifieke voorbereidingen nodig om een Cryo Face Boost te ondergaan. Het is echter wel belangrijk om enkele dingen te overwegen voordat de behandeling plaatsvindt. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat cryotherapie gebruikmaakt van extreem lage temperaturen. Ten Tweede is het ook belangrijk om de behandelar te laten weten als je zwanger bent, medische aandoeningen hebt, bepaalde medicijnen gebruikt of allergieën hebt, omdat dit van invloed kan zijn op de veiligheid en effectiviteit van de behandeling. Verder zijn er meestal geen specifieke voorbereidingen nodig om een cryo face boost te ondergaan. Voor deze boost vindt vooraf geen consult plaats.
Treatment
Een specifiek gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering in slechts 20 minuten d.m.v. cryotherapie.
Post Treatment
Resultaten kunnen per persoon variëren. In het algemeen kan men na de behandeling verwachten dat de huid er gezonder, stralender en jonger uit ziet. De behandeling kan helpen om rimpels en lijntjes te verminderen en de huid te verstevigen en te verstrakken. Sommige kunnen na de behandeling een roodheid of zwelling in het behandelde gebied ervaren, maar deze bijwerkingen zouden snel moeten verdwijnen.
Details
20 min.
De Cryo Facial voorziet je huid in korte tijd van een krachtige boost om de huid te verbeteren en rimpels te verminderen. Dit wordt gedaan door het stimuleren van collageenproductie in de huid. De extreme kou die tijdens de behandeling wordt gebruikt, vernauwd en verwijdt vervolgens de bloedvaten als herstelreactie. Het verhoogt de bloedcirculatie en zorgt dat de huid meer zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Dit helpt om de elasticiteit, stevigheid en algehele gezondheid van de huid te verbeteren. De behandeling is veilig en effectief en is geschikt voor alle huidtypen.
Tarieven
Cryo Facial
€75
↳ Pakket van 5
€300
↳ Pakket van 10
€500

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Amazing cryo face boost facial. Super cosy and professional atmosphere. The whole experience is a treat and the cryo just leaves your skin smooth and younger! A must! “
– Adeline T.
“Ik heb hier verschillende gezichtsbehandelingen en loop altijd met een stralende huid de deur uit. Er heerst een fijne sfeer, de producten waar ze mee werken zijn erg fijn en de cryo facial is ook echt een aanrader! Je huid ziet er meteen goed doorbloed en strakker uit.”
– Sonja K.
“Dit was het mijn eerste gezichtsbehandeling en gelijk met het cryo apparaat – fijne werking op de huid. Merk direct een goede doorbloeding. Aanrader dus! “
– Lotte L.

Iemand verwennen?

Ken je iemand die een verwennerij verdient? Geef een Skin Gift Card en je geeft ze alles. Hun stijl, hun favoriete behandeling of product, geheel vrij te besteden – een origineel en persoonlijk cadeau!

Een stap verder?

Een meer intensieve gezichtbehandeling? Plan een consult met een van onze huidspecialisten en kijk welke behandeling voor jou het meest geschikt is!
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten