Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description

Plason Facial

BENEFITS
WAT KUNT U VERWACHTEN
Eerste keer

Voor deze behandeling is er vooraf een intake nodig waarin we vragen stellen over medische aandoeningen, medicijngebruik, allergieën, omdat dit van invloed kan zijn op de veiligheid en effectiviteit van de behandeling. We bepalen of een Plason facial geschikt is voor jouw huidtype en huidproblemen. En tijdens het consult kun je ook eventuele vragen of zorgen bespreken die je hebt over de behandeling.

Treatment
De behandeling heeft geen hersteltijd of voor- en nabereidingstijd. Je kan direct make-up aanbrengen.
Direct na

De bovenste huidlaag blijft intact waardoor er geen bijwerkingen of downtime is. In zeldzame gevallen is het mogelijk dat er lichte roodheid/reactie bultjes ontstaan, die normaal gesproken binnen een dag verdwijnen. Deze behandeling is voor alle huidtypes geschikt.

Details
20 min.
Geavanceerde nieuwe behandelmethode: Plasma
Plasma therapie is een relatief nieuwe behandelmethode die gebruik maakt van plasma energie om de huid te herstellen. Bij deze behandeling wordt plasma geproduceerd door het verwarmen en ioniseren van gas in een vacuüm, wat helpt om de productie van talg en verstopping van poriën te verminderen. Daarnaast veroorzaakt het een verhoogde collageenproductie, wat helpt bij het verbeteren van de huid. De Plason Facial is een effectieve en veilige optie om de symptomen van acne te verminderen en de algehele huid te verbeteren. Het is een mooie behandeling voor mensen die op zoek zijn naar een snelle, niet-invasieve, pijnloze behandeling om hun huid te verbeteren.
Tarieven
Consult + Plason Facial
€75
Plason Facial
€75
↳ Pakket van 5
€300
↳ Pakket van 10
€500

Before & After

BEFORE

AFTER

Progress images shared by customer. Individual results will vary.

Reviews

“Verbazingwekkend snelle en heel pijnvrij acne behandeling. Na 5 behandelingen heeft het mijn acne doen verminderen. Binnenkort gaan we starten met de overgebleven littekens. Super blij!”
– Linda D.

“Mooi resultaat behaald met een reeks Plason-behandelingen! Ik zag snel een verschil in een egalere gezichtstint met een verbeterde huidtextuur. Ik kan deze snelle behandeling ten zeerste aanbevelen!””

– Ellen S.

“Super fijne ervaring gehad vorige week bij Skin! Ik ben gegaan voor een Plason Facial. De behandeling heeft mijn huid doen stralen, voelt gevoed en is mooi egaal.”

– Nathalie G.

Skin Gift Voucher

Weet je niet zeker wat je moet kopen? Of op het laatste moment nog een cadeau nodig? Verwen iemand met een cadeaubon van Skin; vrij te besteden aan een gezichtsbehandeling of onze uitgebreide keuze in ons assortiment voor huidverzorgingsproducten.

Een stap verder?

Wil je graag een behandeling ondergaan om een specifiek probleem aan te pakken? Met een intensieve gezichtsbehandeling kan je huid weer in topconditie worden gebracht en er weer stralend uitzien. Wij gaan samen kijken welke behandeling het meest voor jou geschikt is!
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten