Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description
Je Eerste LED Advanced
Skin Facial Nu Voor €75
Ervaar onze nieuwste innovatie in huidverzorging; Low Level Laser Therapie. Ontdek vandaag nog hoe deze geavanceerde technologie jouw huid kan verbeteren.

Van €94,50 voor €75, ruim 20% korting.
Actie geldig t/m 24 november.
Voordelen

Rood

Rood licht therapie biedt voordelen met name op het gebied van huidverbetering en genezing.
Blauw
Blauw licht therapie wordt vooral gebruikt in de dermatologie voor het behandelingen van huidproblemen en aandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis.
NIR
Near-infrarood (NIR) therapie wordt steeds populairder vanwege zijn vermogen om diep in weefsels door te dringen voor het verminderen van spier- en gewrichtspijn en ontstekingen.
Heb je Vragen? Nancy Helpt je Graag!

We begrijpen dat de keuze voor een behandeling belangrijk en soms ingewikkeld is. Daarom staat Nancy, onze ervaren huidspecialist, klaar om al je vragen te beantwoorden.

Je kunt gemakkelijk en snel een gesprek met Nancy starten via onderstaande knop.

Locaties
Haarlemmerstraat:
Inhoud Behandeling
Dubbele reiniging

De eerste stap is om de huid te reinigen met een olie- of balm-based cleanser, die de huid zachtjes reinigt en vuil verwijdert zonder de huid uit te drogen. De tweede stap is om de huid te reinigen met een water-based cleanser, die dieper in de poriën reinigt en ervoor zorgt dat de huid grondig schoon is.

Milde chemische peeling

Wordt gebruikt om de huid te exfoliëren en te verfijnen. Bij deze stap wordt een chemische oplossing aangebracht op de huid, die de bovenste laag van de huid verwijdert en ervoor zorgt dat nieuwe huidcellen naar boven komen. Dit kan helpen om talg te verminderen en de huid te verbeteren, waardoor de huid er gezonder en stralender uitziet. Milde chemische peelings zijn meestal veilig voor gebruik op alle huidtypes.

Onzuiverheden verwijderen
Extracties, professioneel verwijderen van onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. Dit helpt om ontstekingen te verminderen en om het overtollige talg te verwijderen, wat kan bijdragen aan het voorkomen van nieuwe onzuiverheden. Deze manier voorkomt zo veel mogelijk huidirritatie en infecties bij het verwijderen van onzuiverheden.
LED
Afhankelijk van jouw behoeften gebruiken we blauw licht voor acne-bestrijding, rood licht voor huidverjonging en collageenproductie, of NIR licht voor diepere huidherstel en verstrakking. We passen we het geselecteerde LED-licht toe, een proces dat zowel comfortabel als pijnloos is. Deze stap duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.
Nazorg
Voorbereiden van de huid om met een verzorgde en beschermde huid de deur uit te gaan. Het is belangrijk om je huid te beschermen tegen invloeden van buiten, zoals de zon, kou en wind, om huidirritatie en beschadiging te voorkomen.
Details
€94,50 €75

Ontdek onze nieuwe LED Advanced Facial, een echte game-changer in huidverzorging, waar we de kracht van LED-therapie integreren om je huidverzorgingservaring naar een hoger niveau te tillen. In deze behandeling combineren we de vertrouwde elementen van onze klassieke facial met de innovatieve LED-technologie, waarbij we blauw, rood, of NIR (Near Infrared) licht gebruiken, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw huid.

Tarieven
LED Advanced SKIN Facial
€75

Ontdek De Weg Naar Jouw Droomhuid

Dit is je kans om te duiken in wat jouw huid echt nodig heeft, vooral als je overweegt om een diepgaande behandeling te ondergaan. Met onze geavanceerde huidscan-technologie onthullen we de verborgen geheimen van je huid, van oppervlakkige oneffenheden tot dieper gelegen schade. Boek je consult vandaag nog en zet de eerste stap naar een huid die niet alleen goed aanvoelt, maar er ook fantastisch uitziet.
skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten