Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description
Injecteerbare behandelingen

SKIN Botox- en rimpelontspannende behandelingen

SKIN Botox and Wrinkle Relaxer Treatments-min
Bestrijd de eerste tekenen van veroudering met proactieve Botox-behandelingen bij SKIN. Onze methode om fijne lijntjes te voorkomen en te verfijnen, zorgt ervoor dat je huid glad en levendig blijft. Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het leven – elke glimlach, frons of knijp laat zijn sporen na. Maar met vroegtijdige interventie kunnen we voorkomen dat deze eerste fijne lijntjes uitgroeien tot permanente rimpels.
SKIN Botox and Wrinkle Relaxer Treatments-min

Begrip van de Oorsprong van Rimpels

Rimpels ontstaan door de dynamische expressies die we dagelijks maken, naast factoren zoals blootstelling aan de zon, levensstijl gewoonten en genetica. Na verloop van tijd dragen deze factoren bij aan de zichtbare tekenen van veroudering op onze huid.

Gerichte Behandelgebieden

Onze Botox-behandelingen richten zich op drie belangrijke gezichts gebieden die gevoelig zijn voor rimpelvorming, waar de effectiviteit van Botox wetenschappelijk is bewezen:
Forehead-min

Voorhoofd

Vermindering van horizontale lijnen die verschijnen bij wenkbrauw beweging.
Crow’s Feet-min

Tussen de Wenkbrauwen

Verzachten van de ‘elf’ lijnen die door fronsen worden gevormd.
Between the Eyebrows-min

Kraaienpootjes

Gladstrijken van de lijntjes rond de ogen die zichtbaar zijn bij glimlachen of knijpen.

Voor en Na

Preventieve Botox
Hoe Het Werkt
Botox® en andere FDA-goedgekeurde rimpelontspanners zoals Jeuveau®, Xeomin® en Dysport® staan voorop in ons behandelaanbod. Deze producten werken door de gezichtsspieren zachtjes te ontspannen, waardoor de huid minder kreukt en de verdieping van rimpels wordt voorkomen. Ontworpen om de natuurlijke structuur van je huid te ondersteunen, zorgen deze behandelingen voor een blijvende gladheid zonder je expressieve schoonheid in gevaar te brengen.
How It Works-min
The Benefits of Botox Treatments-min

De Voordelen van Botox-Behandelingen

Duur

Geniet 3-4 maanden per behandeling van een gladdere huid, wat bijdraagt aan de lange termijn vermindering van fijne lijntjes.

Veiligheid en Efficiëntie

Onze minimaal invasieve procedures worden met precisie en zorg uitgevoerd, wat zorgt voor een naadloze ervaring zonder hersteltijd.

Natuurlijke Esthetiek

Gericht op het behoud van je natuurlijke expressies terwijl rimpels verminderen.

Clear Skin

Facial Treatments

Efective Skincare

Senior Therapists

Latest Technologies

Transparante Prijzen
Rimpel Ontspannende Behandeling: Kies uit Botox®, Jeuveau®, Xeomin® of Dysport® voor een vast tarief van €375. Dit allesomvattende pakket omvat:
Proactieve aanpak
Kies voor een proactieve aanpak van huidverzorging met onze Botox- en rimpels ontspannen behandelingen. Elke sessie wordt aangepast aan jouw individuele behoeften en esthetische doelen, voor resultaten die niet alleen je natuurlijke schoonheid versterken maar ook beschermen tegen de tand des tijds.
Wrinkle Relaxer Treatment-min

Boek Vandaag Nog Jouw Consultatie

Bezoek ons bij SKIN voor een consultatie en ontdek hoe onze deskundige behandelingen jouw huid eeuwig jeugdig en stralend kunnen houden.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Verken onze FAQ-sectie voor snelle antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, afspraken en meer. Jouw schoonheidsreis begint hier.
Group 77
Bocouture is een merk van botulinumtoxine type A, een gezuiverd neurotoxine dat tijdelijk spieren ontspant. Het wordt vaak gebruikt om het uiterlijk van gezichtsrimpels en -lijnen te verminderen.
Bocouture blokkeert de zenuwsignalen die ervoor zorgen dat spieren samentrekken. Deze ontspanning van de spieren vermindert de zichtbaarheid van rimpels en kan voorkomen dat er nieuwe ontstaan.
Bocouture wordt meestal gebruikt voor de behandeling van kraaienpootjes (rond de ogen), voorhoofdslijnen en fronslijnen tussen de wenkbrauwen. Het kan echter ook worden gebruikt voor andere gebieden en aandoeningen, zoals nekbanden, overmatig zweten (hyperhidrose) en ter preventie van migraine, op basis van klinisch oordeel.
De meeste patiënten ervaren minimale ongemakken tijdens de injectie, vaak omschreven als een lichte prik. De procedure is snel en veel klinieken passen een plaatselijke verdoving toe om eventuele pijn te verminderen.
De effecten van Bocouture duren doorgaans tussen de 3 tot 6 maanden. De duur kan variëren afhankelijk van het metabolisme van het individu, het behandelde gebied en de toegediende dosis.
Tijdens je eerste afspraak zal een zorgverlener je medische geschiedenis bespreken, de gebieden die je wilt behandelen onderzoeken en de mogelijke risico’s en voordelen uitleggen. Deze consultatie zorgt ervoor dat Bocouture de juiste keuze is voor je esthetische doelen.
Resultaten van Bocouture-injecties zijn doorgaans binnen 3 tot 5 dagen zichtbaar, met volledige effecten die na ongeveer twee weken duidelijk worden.

Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en tijdelijk, inclusief blauwe plekken, zwelling of roodheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kan er tijdelijke hangende van een ooglid of asymmetrie zijn, die gewoonlijk verdwijnt als de effecten van het toxine over tijd afnemen.

In tegenstelling tot fillers kunnen de effecten van Bocouture niet worden teruggedraaid. Echter, de effecten zijn tijdelijk en eventuele ongewenste bijwerkingen nemen meestal af naarmate de werking van het toxine over tijd afneemt.

De meeste volwassenen in goede gezondheid zijn geschikte kandidaten voor Bocouture. Het wordt echter niet aanbevolen voor personen met bepaalde neurologische ziekten, zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, of diegenen met allergieën voor botulinumtoxine.

De kosten variëren afhankelijk van het aantal behandelde gebieden en de prijsstructuur van de kliniek. Tijdens je consultatie krijg je een gedetailleerde kostenopgave op basis van je specifieke behandelplan.

Om de beste resultaten te bereiken, volg de instructies van je zorgverlener voor en na de behandeling, vermijd het wrijven of masseren van de behandelde gebieden gedurende de eerste paar dagen en plan vervolgbehandelingen zoals aanbevolen om je gewenste uitkomst te behouden.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten