Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description
Injecteerbare behandelingen

Dermale Filler
Verbeteringen bij SKIN

Dermal Filler Enhancements at SKIN-min
Herontdek de jeugdige volume en gladheid van je huid met de premium dermale filler behandelingen van SKIN. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid van nature zijn elasticiteit en volume, wat leidt tot de vorming van rimpels en holle gebieden. Bij SKIN zijn we gespecialiseerd in het omkeren van deze tekenen van veroudering door zorgvuldig dermale fillers te injecteren om verloren volume te herstellen, lijntjes glad te strijken en gezichtscontouren te verbeteren. Ervaar hoe onze op maat gemaakte filler oplossingen je uiterlijk kunnen verjongen en je zelfvertrouwen een boost kunnen geven.
Dermal Filler Enhancements at SKIN-min

De Wetenschap Achter Huidveroudering

Huidveroudering is een onvermijdelijk proces beïnvloed door gezichtsuitdrukkingen, levensstijl, blootstelling aan de zon en genetica. Deze factoren verminderen geleidelijk de natuurlijke collageen en hyaluronzuur van de huid, wat leidt tot volumeverlies en het verschijnen van veroudering.
The Science Behind Skin Aging-min

Gebieden Die We Behandelen

Onze vakkundig toegediende fillers verjongen en verbeteren verschillende belangrijke gebieden die gevoelig zijn voor veroudering:
cheeks-min

Wangen

Herstelt volume en lift voor een jeugdige contour.
lips-min

Lippen

Voegt volheid toe en definieert vorm voor een gebalanceerde, mooie glimlach.
Nasolabial Folds & Marionette Lines-min

Neus-lippenplooien & Marionetlijnen

Maakt de lijnen rond de mond glad voor een frissere uitstraling.
Under-Eyes-min

Onder de Ogen

Vermindert holtes en donkere kringen voor een uitgeruste, levendige uitstraling.

Voor en Na

Waarom Kiezen Voor Dermale Fillers?

Dermale fillers, samengesteld uit hyaluronzuur en andere biocompatibele materialen, bieden een niet-chirurgische oplossing om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Ze bieden onmiddellijke resultaten door:

Volumeherstel

Onmiddellijk aanvullen van verloren gezichtsvolume.

Rimpelvermindering

Gladstrijken van fijne lijntjes en diepere rimpels

Contouring & Verbetering

Sculpting and enhancing facial features for a natural, refreshed look.

Duurzaam

Geniet van langdurige resultaten die je huid tot 12-18 maanden jong houden.

Clear Skin

Facial Treatments

Efective Skincare

Senior Therapists

Latest Technologies

Betrouwbaar en Transparant
Dermale Filler Behandeling: Customized to your unique aesthetic goals. Starting at €300, our treatments are performed by board-certified medical professionals, ensuring safety, precision, and excellence.
Trusted and Transparent-min
Omarm Je Stralende Zelf
Bij SKIN geloven we in het versterken van je natuurlijke schoonheid terwijl we de essentie van wat jou aantrekkelijk maakt bewaren. Onze dermale filler behandelingen zijn ontworpen om subtiele maar impactvolle resultaten te leveren, zodat je je zelfverzekerd en verjongd voelt.
Embrace Your Radiance (1)

Plan Je Consult

Begin je traject naar een jeugdiger en stralender jij door een consultatie te boeken met onze bekwame artsen. Ontdek de transformerende kracht van dermale fillers bij SKIN en laat ons je helpen het vlekkeloze uiterlijk te bereiken dat je wenst.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Verken onze FAQ-sectie voor snelle antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, afspraken en meer. Jouw schoonheidsreis begint hier.
Group 77
Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om rimpels glad te strijken, gezichtsvolume te herstellen en gezichtskenmerken te verbeteren. Ze bestaan meestal uit hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt, maar kunnen ook van andere materialen worden gemaakt.
De duurzaamheid van fillers hangt af van het type filler, het behandelde gebied en het metabolisme van het individu. Over het algemeen blijven fillers op basis van hyaluronzuur tussen de 6 tot 18 maanden zitten. Andere typen, zoals fillers op basis van poly-L-melkzuur, kunnen tot twee jaar of langer meegaan.
De meeste patiënten melden minimale ongemakken tijdens de procedure. Klinieken gebruiken vaak een plaatselijke verdovende crème of lokale verdoving om de pijn te minimaliseren. De sensatie wordt doorgaans omschreven als een korte prik.
Tijdens je consultatie zal een zorgprofessional je medische geschiedenis beoordelen, je esthetische doelen bespreken en de beschikbare opties uitleggen. Ze zullen ook potentiële risico’s en voordelen schetsen om je te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen.

Het eigenlijke injectieproces duurt meestal tussen de 15 tot 60 minuten, afhankelijk van de behandelde gebieden.

De meeste patiënten kunnen hun normale activiteiten onmiddellijk na de procedure hervatten. Het wordt echter aanbevolen om zware lichamelijke inspanning, overmatige hitte en zonlicht gedurende 24 tot 48 uur te vermijden om zwelling en blauwe plekken te minimaliseren.

Veelvoorkomende bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid, zwelling en blauwe plekken op de injectieplaats. Minder voorkomende risico’s omvatten infectie, allergische reacties en bultjes, die vaak kunnen worden gecorrigeerd.

8. Kunnen fillers worden verwijderd of teruggedraaid?
Ja, bepaalde typen fillers, vooral die op basis van hyaluronzuur, kunnen worden opgelost met een enzym genaamd hyaluronidase. Dit proces kan ongewenste effecten snel omkeren of de resultaten aanpassen.

Wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde zorgprofessional, worden fillers als veilig beschouwd. Het is cruciaal om een gerenommeerde kliniek en een beoefenaar met de juiste opleiding en ervaring te kiezen.

De kosten van fillers variëren sterk, afhankelijk van het type filler, de gebruikte hoeveelheid en het behandelde gebied. Tijdens je consultatie zal de kliniek een gedetailleerde schatting geven op basis van je specifieke behandelplan.

11. Hoe weet ik of ik een goede kandidaat ben voor fillers?
Ideale kandidaten voor fillers zijn in goede gezondheid, hebben realistische verwachtingen en willen rimpels verbeteren, volume herstellen of gezichtscontouren verbeteren. Je zorgverlener kan helpen bepalen of fillers geschikt voor je zijn op basis van je medische geschiedenis en esthetische doelen.

Om je resultaten te behouden, volg de nazorginstructies van je zorgverlener, bescherm je huid tegen de zon, behoud een gezonde levensstijl en plan aanraakbehandelingen zoals aanbevolen

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten