Star Rating with Logo
★★★★★ 4.9/5
Image Description
Injecteerbare behandelingen

Herstel je huid met SKIN Booster Behandelingen

Revitalize Your Skin with SKIN Booster Treatments-min
Ontgrendel het geheim van diep gehydrateerde, stralende huid met  de SkinBooster behandelingen van SKIN.  Onze gespecialiseerde Skin Booster behandelingen dringen door onder het huidoppervlak om van binnenuit te hydrateren en te verjongen, waardoor een natuurlijk stralende teint wordt bevorderd. Ontdek hoe deze innovatieve behandelingen de textuur, stevigheid en algehele gezondheid van je huid kunnen verbeteren.
Revitalize Your Skin with SKIN Booster Treatments-min

Begrip van Huiduitdroging en Verlies van Elasticiteit

Onze huid wordt dagelijks uitgedaagd door omgevingsfactoren, veroudering en levensstijl keuzes, wat leidt tot uitdroging en een afname in natuurlijke collageenproductie. Na verloop van tijd resulteert dit in een doffe, vermoeid ogende huid met een toename van fijne lijntjes en een ongelijkmatige textuur.
Understanding Skin Dehydration and Loss of Elasticity-min

Gerichte Gebieden voor Verjonging

SKIN Boosters zijn veelzijdig en effectief voor verschillende huidproblemen en gebieden, waaronder:
Face-min

Gezicht

Verhoogt de algehele gezichtshydratatie en helderheid.
Neck-min

Nek

Verbetering van de huidtextuur en vermindering van fijne lijntjes in het delicate nekgebied.
Hands-min

Handen

Herstelt jeugdig volume en gladheid aan de handen.
Décolletage-min

Decolleté

Maakt glad en hydrateert het borstgebied voor een egale teint.

Voor en Na

Waarom Kiezen voor SKIN Booster Behandelingen?

Skin Boosters zijn een doorbraak in esthetische geneeskunde en bieden een unieke aanpak voor huidhydratatie en elasticiteit:

Diepe Hydratatie

Levert hyaluronzuur en voedingsstoffen direct aan de diepere lagen van de huid voor ongeëvenaarde hydratatie.

Collageenstimulatie

Stimuleert de productie van natuurlijk collageen om de huidtextuur en stevigheid te verbeteren.

Langdurige Straling

Bereikt een gloeiende, dauwachtige teint die maandenlang aanhoudt.

Geschikt voor Alle Huidtypen

Aangepast om te voldoen aan de behoeften van alle huidcondities, inclusief gevoelige huid.

Clear Skin

Facial Treatments

Efective Skincare

Senior Therapists

Latest Technologies

Ervaring en Expertise bij SKIN
Skin Booster Behandeling: Vanaf €150 omvat onze uitgebreide aanpak een persoonlijke beoordeling, behandeling door ervaren professionals en een op maat gemaakt nazorgplan om resultaten te maximaliseren.
Experience and Expertise at SKIN-min
Omarm de Glow
Bij SKIN zijn we toegewijd aan het bieden van behandelingen die niet alleen je uiterlijk verbeteren, maar ook de gezondheid van je huid. Onze Skin Booster behandelingen zijn zorgvuldig ontworpen om je een veilige, effectieve manier te bieden om diep gehydrateerde, stralende huid te bereiken.
Embrace the Glow-min skin

Boek een gratis consult

Klaar om je huid te transformeren met ongeëvenaarde hydratatie en elasticiteit? Plan je consultatie met een van de artsen van SKIN en laat ons je begeleiden naar het bereiken van een prachtig stralende teint met onze Skin Booster behandelingen.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Verken onze FAQ-sectie voor snelle antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, afspraken en meer. Jouw schoonheidsreis begint hier.
Group 77

Skin Boosters zijn injecteerbare behandelingen ontworpen om de hydratatie, elasticiteit en textuur van de huid te verbeteren. In tegenstelling tot fillers die volume toevoegen of botulinumtoxine die spieren ontspant, voeden en verjongen Skin Boosters de huid van binnenuit.

Radiesse is een dermale filler die ook als Skin Booster gebruikt kan worden. Het bevat calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen gesuspendeerd in een gel. Wanneer gebruikt als een Skin Booster, stimuleert Radiesse de natuurlijke collageenproductie van het lichaam, waardoor de huidkwaliteit over tijd verbetert.

3. Hoe verschillen Skin Boosters van traditionele fillers?
Terwijl traditionele fillers voornamelijk worden gebruikt om rimpels op te vullen of volume toe te voegen aan specifieke gebieden, verbeteren Skin Boosters zoals Radiesse de algehele kwaliteit van de huid. Ze werken door de hydratatie, stevigheid en gladheid van de huid te verbeteren, in plaats van zich te richten op specifieke plooien of lijnen.

Radiesse Skin Boosters zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden op het gezicht, de nek, het decolleté en de handen. Ze zijn bijzonder effectief in gebieden waar de huid tekenen van veroudering, uitdroging of gebrek aan stevigheid vertoont.

De behandeling omvat doorgaans een reeks fijne injecties in het doelgebied. De procedure is relatief snel, meestal duurt het ongeveer 30 minuten, en kan inclusief de toepassing van een plaatselijke verdoving zijn om ongemak te minimaliseren.

De effecten van Radiesse Skin Boosters kunnen tot 12 maanden of langer aanhouden. Resultaten variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, huidconditie en levensstijl. Onderhoudsbehandelingen kunnen de voordelen verlengen.

Veelvoorkomende bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen. Deze lossen meestal binnen enkele dagen op. Radiesse wordt over het algemeen goed verdragen, maar zoals bij elke injecteerbare behandeling, zijn er risico’s die besproken moeten worden met je zorgverlener.

De meeste volwassenen die hun huidkwaliteit willen verbeteren, zijn goede kandidaten voor Radiesse Skin Boosters. Het wordt echter niet aanbevolen voor mensen met bepaalde allergieën, huidinfecties op de behandelingsplek of zwangere of borstvoedende vrouwen.

Het vermijden van bloedverdunnende medicijnen en supplementen, zoals aspirine en visolie, een paar dagen voor de procedure kan helpen om blauwe plekken te minimaliseren. Je zorgverlener zal je specifieke instructies geven op basis van je medische geschiedenis.

De nazorg kan inhouden dat je zware lichamelijke inspanning, blootstelling aan hitte en zonnebaden een paar dagen na de behandeling vermijdt om zwelling en blauwe plekken te minimaliseren. Je aanbieder zal advies op maat bieden voor jouw situatie.

Kosten variëren afhankelijk van het behandelde gebied, de hoeveelheid gebruikte product en geografische locatie. Tijdens je consultatie ontvang je een gedetailleerde offerte afgestemd op je behandelplan.

Het kiezen van een ervaren aanbieder, het volgen van voor- en nazorginstructies en het handhaven van een gezonde huidverzorgingsroutine kunnen helpen om de beste resultaten te verzekeren. Regelmatige onderhoudssessies kunnen ook worden aanbevolen om de effecten te verlengen.

skin-logo
Contact
+31 20 2442577
info@skin.nl
SKIN Oud-West
SKIN Centrum
Openingstijden
Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
12:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
10:00 – 18:00
Zaterdag
10:00 – 18:00
Zondag
10:00 – 18:00
©2023 SKIN.nl. All Rights Reserved.
Open chat
Hey 👋 Heb je een vraag? Chat met een van onze huidspecialisten